2022’de 3 cihazın piyasaya sürülmesi, uzun zamandır beklenen temel akıllı telefon POCO POCO C40’ı 16 Haziran’da piyasaya sürecek.

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri

POCO, 2022 yılına kadar akıllı telefon pazarına POCO F4 GT, POCO X4 Pro 5G ve POCO M4’ü tanıttı. Ancak bu 3 cihaz güçlü özelliklere sahip olsa da temel cihaz arayanlar için fiyatları daha ucuz.

Son olarak, 2022’ye 6 ay kala, başka bir POCO temel tesisi olan POCO C40’ın uzun zamandır beklenen lansman tarihine yakınız. Şirket, resmi POCO twitter hesabında, POCO C40’ın 16 Haziran’da şirket tarafından düzenlenen bir çevrimiçi lansman etkinliği aracılığıyla dünya çapında resmi olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.

POCO C40, tüm zamanların en büyük POCO ekranı olarak 16 Haziran’da gelecek!

Şirket duyuruda, POCO C40’ın kendi tasarımının POCO tarafından yaptırılacağını belirtti. POCO C40 renk seçeneklerinden biri tipik POCO Sarı POCO renk grubudur. Ancak daha yakından incelendiğinde, yayınlanan fragmanda gösterilen tasarım, bu yılın başlarında dünya çapında piyasaya sürülen Redmi 10C’ye ve yine Hindistan’da piyasaya sürülen standart Redmi 10’a çok benziyor.

Diğer POCO C40 özellikleri gibi, POCO da resmi sosyal medya hesaplarında akıllı telefon özellikleri için fragmanlar yayınladı. Şirket, POCO C40’ın POCO akıllı telefonların en büyüğü olan 6.000 mAh pil içereceğini ve ayrıca POCO akıllı telefonların en büyüğü olan 6.71 inçlik bir kesikli ekrana sahip olacağını söylüyor. POCO C40’ın arka tarafında kapasitif parmak izi sensörüne sahip olduğunu da fragmanlardan görebiliyoruz. Yaklaşık 2 haftalık lansmanından sonra, POCO’nun yakında birkaç POCO C40 demosu yayınlamasını bekliyoruz.

POCO C40 Teknik Özellikleri:

  • İşlemci: Qualcomm SM6225 Snapdragon
  • RAM: 3 GB, 4 GB, 6 GB seçenekleri
  • Hafıza: 32 GB, 64 GB seçenekleri
  • Ekran: 6,7 inç
  • Kamera: Çift kamera
  • Batarya: Li-Po 6.000 mAh

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir