Birazdan tanıtılacak olan POCO C4 modelinin teknik özellikleri belli oldu. Peki cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Bağımsız marka Xiaomi POCO, uygun maliyetli ürün yelpazesini genişletmek için çok çalışıyor. Son gelen bilgilere göre şirket, yakın zamanda POCO C4 modelini sunmaya hazırlanıyor. Son olarak akıllı telefonun bazı teknik özellikleri belli oldu.

POCO C4 teknik özellikleri

Bir süredir suçlamalarla gündeme gelen POCO C4 giriş seviyesi hakkında yeni bilgiler geldi. 220333QPG model numarasıyla FCC veri tabanında yer alan akıllı telefonun bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

POCO M4 Pro modeli için Türkiye fiyatları açıklandı

Bilindiği üzere akıllı telefonun geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Redmi 10C’nin modifiye edilmiş bir versiyonu olacağı yönünde iddialar vardı. Bunlar, FCC veri tabanı ile birlikte büyük ölçüde doğrulanmıştır.

Dolayısıyla cihaz 167,18 x 76,87 mm ölçülerinde olacak ve çift bant Wi-Fi ve 10W şarj hızını destekleyecek. Öte yandan, kutudan çıkar çıkmaz MIUI 13 arayüzünü çalıştıracak. Ancak cihazın hangi Android sürümünü temel aldığı henüz belli değil.

POCO C4, Redmi 10C modelinin yeniden isimlendirilen versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 680 yonga setinden alıyor. 6nm üretim süreci ile üretilen işlemci; Adreno 610 grafik birimine ek olarak, dört adet 2.4 GHz ARM Cortex-A73 (Kryo 265) çekirdeği ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex-A53 çekirdeği bulunuyor.

Cihazda 6.71 inçlik FHD LCD ekran paneli kullanılacak. Öndeki ekranda ise 5 megapiksel selfie kamerası, arka panelde 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü ile çift kamera kurulumu olacak.

POCO C4’ün ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. Ancak söylentilere göre POCO’nun yeni telefon modeli önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıcılara sunulacak. Peki siz şirketin yakında tanıtması beklenen yeni telefon modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir