Tek oyunculu bilgisayar oyunları için hile ve pek çok farklı yazılım desteği sunan PLITCH, artık Türkçe dil desteğine de sahip. Oyun oynamayı sevenler için Türkçe dil desteği ile daha kolay bir yönetim imkanı sunan PLITCH, Türkiye’deki oyuncuları eğlenceli oyun deneyimine davet ediyor.

PLITCH İle 2993 Oyuna Hükmedin!

PLITCH tarafından yapılan resmi duyuruya göre artık oyuncular favori oyunlarını oynarken daha fazla heyecan yaşamak adına uygulamadan yararlanabilecek ve Türkçe dil desteği sayesinde zorlanmadan oyunlarda yapmak istediği tüm değişiklikleri gerçekleştirilebilecek. Özel yazılımlar, hileler, geliştirmeler, eşyalar ve kilit açma gibi özelliklerle desteklenen uygulamalar, böylece oyuncuların tamamen oyun heyecanına odaklanmasını sağlıyor.

Dil desteği, sadece ana uygulamayı kapsamıyor. Web sitesinde ve mobil cihazlar için geliştirilen uygulamalarda da tamamen Türkçe dil desteği eklenmiş durumda. Özellikle dil desteği konusunda yeni bir dönemin başladığı uygulamada pek çok farklı bölgeye açılım hedefleniyor. Türkiye’deki yüksek oyuncu profilinden yararlanmak isteyen şirket, bu açılımlardan birisini de Türkiye’de gerçekleştirdi. Türkçe dil desteği kapsamında oyun içi açıklamalar, meta açıklamaları ve sistemde yer alan menü gibi tüm detaylar Türkçe olarak çevrildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan MegaDev’in Genel Müdürü Markus Schaal ise “Sadece 3.000 Trainer yazılımı dahi oyunlar güncel tutmada usta olduğumuzu gösteriyor. Bunu da birkaç dilde daha yapmak bizim her gün büyüyen kitleye sahip olmamızı sağlıyor. Yeni gelişmeden dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi. Yayın hayatına İngilizce olarak başlayan ve eklenen ikinci dil Almanca ile birlikte daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran PLITCH’te üçüncü dil olarak Türkçe tercih edildi. 

PLITCH Nasıl Kullanılır?

Türkçe dil desteğinin eklenmesi ile birlikte dil problemi yaşayanların herhangi bir sorun yaşamadan kullanabileceği uygulama, 2 farklı seçenek aboneliğe sahip. Uygulama için ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar ücretsiz pakete sahip olabilir. 2900 oyunu destekleyen mevcut pakette, 15.600 farklı kod buluyor. Bilgisayar sürümünün yanı sıra ücretsiz paket mobil sürümü de destekliyor. Ancak sınırlı destek sunuluyor.

Ücretli üyeliğe sahip olmak isteyenler için ise 12 aylık yenilenen planlama ile ayda 4.99 dolarlık bir fiyatlandırma mevcut. Tüm oyunlar için destek alabilen kullanıcılar öncelikli müşteri destek paketine, sonsuz yeni oyunlar ve hileler gibi avantajlara sahip oluyor. Üstelik kullanıcıların yeni özellikler isteyebilmesi adına özel bilgi verme, çekilişler ve özel kampanyalar da sunuluyor. Bu bakımdan oyun oynamayı çok sevenler, abonelik sayesinde daha fazla avantaj elde edebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir