Oyun dünyasının başarılı platformlarından Playstore, 2021 yılının en popüler oyunlar listesini paylaştı. Listenin ilk sırasında Resident Evil Village yer alırken, devamında ise eFootball PES 2021 ve God of War PC oyunları geliyor. 

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, 2021 yılını bitirmeye günler kala ülkemizde de oyunseverlerin bu yıl en çok hangi oyunları tercih ettiği açıklandı. PC, MAC ve konsol oyunlarının mobil ve ‘free 2 play’ paketlerinin satıla çıktığı Playstore’da en çok aksiyon, spor ve FPS (First Person Shooter) kategorilerinde bulunan oyunlar tercih edildi. Efsane konumunda yer alan 25 yıllık Resident Evil serisinin, Mayıs ayının içerisinde oyuncuların beğenisine sunulan Resident Evil Village, 2021’in en çok tercih edilen oyunları listesinde ilk sıraya adını yazdırdı. Yılın son aylarında daha çok gündemde yer alan oyun, eFootball PES 2021’i geride bırakarak ilk sıraya adını yazdırdı. Korku türü ü<zerine inşa edilen Resident Evil’ın yeni macerası oyuncular için sunulan ortamlar, yaratıcı düşman tasarımları, dikkat çekici hikayesi ve son derece güçlü oyun mekanikleri ile kusursuz bir korku deneyimi sunuyor. 

10 12

Samsung Galaxy S22 serisi cam arka panelle geliyor

Playstore’da en çok satışı yapılan ikinci oyun, bu yıl köklü bir değişiklik yapan Pro Evolution Soccer’ın yenilenmiş şekliyle eFootball PES 2021 oldu. Futbol oyunları arasında oldukça ses getiren Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu, PES 2020’nin tamamen yenilenmiş halini kapsıyor. Adıyla e-spora değinen eFootball PES 2021, aralarında Türkiye Süper Lig’in de yer aldığı pek çok Avrupa ve dünya ligini lisanslı bir şekilde oyunseverler için sunuyor. 

God of War heyecanlandırmaya devam ediyor

PlayStation platformunun ve oyun dünyasının en beğenilen serileri arasında yer alan God of War nihayet PC oyuncularla buluşuyor. 14 Ocak 2022’de PC sürümü ile beraber oyuncuların beğenisine çıkmak üzere günler sayan God of War, ön satış bilgileri ile listenin üçüncü sırasında yer aldı. PC sürümü hakkında yapılan grafik geliştirmeleri, 4K çözünürlük ve ultra geniş ekran desteği, sınırsız bir şekilde sunulan FPS değerleri gibi yeniliklerin de içinde yer aldığı bu oyun Türkçe alt yazı seçeneği ile de Türk oyuncuların beğenisini kazandı. 

qq

2021 yılında Playstore’da en çok satın aldığı 10 oyunlar şu şekilde;

1- Resident Evil Village

2- eFootball PES 2021

3- God of War (PC)

4- FIFA 21

5- DEATHLOOP

6- Assassin’s Creed Valhalla

7- Back 4 Blood

8- NBA 2K21 / NBA 2K22

9- World War Z: Aftermath

10- Mount & Blade II: Bannerlord

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir