Popüler oyun konsolu Playstation için beklenen yaz indirimleri başladı. Oyun mağazası Playstation Store’da başlayan yaz indirimleri kapsamında birbirinden iddialı birçok oyunda büyük fırsatlar sunuluyor. Playstation oyun konsollarının oyun marketi olan Playstation Store, yaz indirimi adı altında birçok oyunda indirimlere başladı. Söz konusu indirimler 3 Ağustos tarihine kadar sürecekken, eski veya yeni PlayStation konsol sahiplerini oldukça memnun edeceğe benziyor. Playstation platformunda farklı oyunlar oynamak için tek tek oyunu satın almak yerine Xbox Game Pass sisteminde olduğu gibi Playstation Plus ile oyun üyelikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Playstation yaz indirimleri başladı

playstation yaz indirimleri basladi
  • PS+ Essential 1 aylık 40 TL, 3 aylık 100 TL ve 12 aylık 240 TL
  • PS+ Extra 1 aylık 60 TL, 3 aylık 165 TL ve 12 aylık 400 TL
  • PS+ Deluxe 1 aylık 70 TL, 3 aylık 190 TL ve 12 aylık 460 TL

PS+ Essential için Sony Türkiye şu açıklamayı yapıyor: “Tüm temel PlayStation Plus avantajlarının keyfini çıkarın: çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda arkadaşlarınıza katılın, her ay koleksiyonunuza yeni oyunlar ekleyin, PlayStation Store’dan inanılmaz fırsatlar kazanın ve daha fazlasını elde edin.”

PS+ Extra için ise PlayStation Plus Essential planına dâhil olan tüm harika avantajların yanında, satış rekorlarına sahip türü tanımlayan oyunlardan yaratıcı bağımsız oyunlara kadar uzanan yüzlerce oyunun yer aldığı ve düzenli olarak yeni oyunların eklendiği Oyun Kataloğu’na erişim kazanın.”

Playstation Store gibi Epic Games Store’da yaz indirimlerine başladı. PC oyuncularını ilgilendiren bu kampanya ise 14 Temmuz’da başlamış ve yaz indirimi 2022 olarak geçen bu kampanya 28 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Playstation store yaz indirimlerinin ise 3 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir