PlayStation State of Play, PS5 oyunlarının duyurulacağı heyecan verici bir etkinlik olacak gibi görünüyor ve bu beklenen etkinlik için tarih belli oldu. 

Sony, bu hafta sonu gerçekleştireceği PlayStation State of Play etkinliğini resmi olarak duyurdu. Etkinliğin süresinin 40 dakikayı geçmesi planlanıyor ve sadece yeni oyunlar tanıtılmayacak. Aynı zamanda oyun dünyasında ön plana çıkan yetenekler de etkinlikte bulunacak. 

Yapılan açıklamaya göre etkinlikte, tam olarak 15 oyun sergilenecek. Geçmiş senelerde yapılan PlayStation State of Play etkinlikleri 15 veya 20 dakika sürerken, bu hafta sonu yapılacak olan etkinlikte katılımcılara daha fazla içerik sunma sözü vaat ediliyor. Sony’nin özellikle üzerinde durduğu iki oyun var; Rise of the Ronin ve Stellar Blade. 

PlayStation State of Play’de tanıtılması beklenen oyunlar

Sony sadece iki oyunun adını duyurdu ancak doğrulanmayan kaynaklara göre katılımcıları şaşırtacak başka sürprizlerde etkinlikte olacak gibi gözüküyor. Bu oyunlardan bazıları; Death Stranding 2, Silent Hill 2 remastered, Until Dawn Remastered ve Judas potansiyel olarak karşılaşacağımız oyunlar arasında yer alıyor. 

Diğer bir kaynağa göre, Firewalk Studios tarafından yapılan çok oyunculu Concord oyunununda tanıtılması bekleniyor. Bilim kurgu temasıyla hazırlanan Concord, Guardians of the Galaxy serisinden esinlenilmiş ve renkli karakterlerle heyecan verici bir hikaye sunuyor. 

Concord’un, Sony’nin daha önceki canlı hizmet oyunlarına karşı aldığı olumsuz yorumları tersine çevirmesi umuluyor. PlayStation State of Play etkinliği her sene heyecanla beklendiği gibi bu senede 2024 ve sonrasında oyun dünyasına karşı beklentilerimizi artırıyor. 

PlayStation State of Play etkinliği  1 Şubat'ta gerçekleşecek

Etkinliği nereden izleyebiliriz? 

2024 yılının State of Play etkinliği 1 Şubat Perşembe gecesi saat 01.00’da başlayacak. Etkinlik yaklaşık 40 dakika sürecek. PlayStation’ın resmi internet sitelerinden yayınlanacak , YouTube, Tiktok ve Twitch kanallarından takip edilebilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir