Sony, yeni çıkardığı PS5 ve PS VR2 oyunlarının gösterileceği PlayStation Showcase için gerçekleştirilen etkinliğinin tarihini heyecanla bekleyiş içerisinde olanlar için duyurdu. Spider-Man 2 içerisinde olmak üzere birçok yeni yapımı görebileceğimiz etkinliklerle, 24 Mayıs günü gerçekleştirilmesi düşünülüyor.

Sony, oyun severlerin uzun süredir heyecan içinde beklediği PlayStation Showcase etkinliği ile ilgili detayları paylaşarak duyurdu. PlayStation tarafından paylaşılmış olan bir blog gönderisinde etkinliğin 24 Mayıs Çarşamba TSİ 23:00’da yapılacağını kullanıcılarına duyurdu.

Şirket, etkinliğin bir saatten daha uzun zaman alacağını ifade ederken büyük sürprizlerle karşılaşabileceğimizin sinyallerini de verdi. PlayStation Showcase ile ilgili merak edilen bilgileri PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch hesaplarından takip edilebileceği açıklamaların arasında yer aldı.

Playstation

Geliştirilmeye devam edilen  PS5 ve PS VR2 oyunları gösterilecek

Etkinlikte yer alacak olan dünyanın dört bir yanındaki stüdyolar tarafından geliştirilen yeni PS5 ve PS VR2 oyunlarını içerecek şekilde ayarlanıyor. Şirket, bununla ilgili yaptığı açıklamada:

“PlayStation Studios’tan birkaç yeni yapımın yanı sıra üçüncü taraf ortaklarımız ve bağımsız geliştiricilerden gelecek muhteşem oyunlara göz atın” ifadelerini kullandı.

En çok beklenen PlayStation oyunlarından olan Marvel’s Spider-Man 2 hakkında yeni detayların duyurularını etkinlikte görmemiz muhtemel görünüyor. Sony, 2023 yılı içerisinde  çıkacağı söylenen Spider-Man 2 hakkında şimdiye kadar çok az detay paylaşmış ve açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca yine Insomniac’ın geliştirmiş olduğu  Wolverine hakkında da daha fazla şey öğrenebiliriz. Ayrı olarak  multiplayer The Last of Us 2 ve multiplayer Horizon oyunu duyurularının da gelmesi bekleniyor. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir