PlayStation Plus artık Asyalı kullanıcılar için kullanılabilir. 300’den fazla oyun oynamanıza izin veren yeni PS Plus’ın başarısı nedir?

Yenilenmiş PlayStation Plus oyunları açıklandı

Xbox Game Pass abonelik hizmetiyle rekabet edecek şekilde yeniden tasarlanan PlayStation Plus, sonunda Asya’da mevcut. Asya’daki kullanıcılar, Sony’nin anavatanı Japonya’ya ek olarak PS Plus’ı kullanmaya başladı. Peki güncellenen PlayStation Plus ne kadar başarılı?

Asya ülkeleri için başlatılan yeni PlayStation Plus hizmeti

PlayStation Plus, geçtiğimiz ay Sony tarafından duyuruldu. Üç farklı abonelik türü sunar. Buna PS Plus ve PS Now hizmetlerinin önceki sürümleri dahildir: PS Plus Essential, PS Plus Extra ve PS Plus Premium. Bu aboneliklerle Sony, ücretsiz denemeler ve PS4 ve PS5 bulut oyunları gibi bazı avantajlar sunar.

PS Plus, daha önce planlandığı gibi 24 Mayıs’ta Asya’da resmi olarak piyasaya sürüldü. Sony sonunda PS Plus oyunlarının tam listesini açıkladı. Ancak görünen o ki oyun listesinde büyük bir eksiklik var.

PS Plus Essentials, şu anda kullanımda olan PlayStation Plus ile hemen hemen aynı. PS Plus Extra, PS5 ve PS4 için 400’e kadar oyundan oluşan bir katalog sunar. Son olarak, PS Plus Premium, yukarıdaki tüm özelliklerin yanı sıra PSX, PS2 ve PSP oyunlarına, PS3 bulut oyunlarına ve yeni oyun demolarına ücretsiz erişim sağlar.

PlayStation Plus Avrupa abonelik fiyatları

  • Essential – Aylık 8,99 € / üç aylık 24,99 € / yıllık 59,99 €
  • Extra – Aylık 13,99 € / üç aylık 39,99 € / yıllık 99,99 €
  • Premium – Aylık 16,99 € / üç aylık 49,99 € / yıllık 119.99 €

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir