PlayStation, Plus üyeliği olan kullanıcılarına her ay belirlediği oyunları kütüphanesine ekleme olanağı sunuyor. 2023 yılı son ayının oyunları belli oldu.

PlayStation Plus üyeleri Aralık ayında toplam değeri 2200₺’ye yakın olan, Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable oyunlarına ücretsiz bir şekilde ulaşabilecekler. Her oyuncunun zevkine hitap edebilecek bir şekilde seçilmiş bu oyunları Essential, Extra ve Deluxe aboneleri 5 Aralık itibariyle indirebilecekler. Bahsedilen ücretsiz oyunlar 1 Ocak’a kadar kütüphanede kalacak.

Lego 2K Drive

Lego2K Drive, adından da anlaşılacağı üzere Lego dünyasında geçen heyecanlı yarış deneyimleri sunan, aksiyon dolu bir video oyunu. Lego parçalarından oluşturulmuş araçlarınızı özelleştirilebilir, çeşitli yarış pistlerinde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Oyunun renkli dünyası her yaştan oyuncuya hitap ediyor. 

lego2k
Lego 2K Drive

Powerwash Simulator 

Temizliği dijital ortama taşıyan oyun, rahatlatıcı ve tatmin edici. Temizlik yapmayı sevmeyenlerin bile eğlenerek oynayacağı oyunda belirli zorluk seviyeleri bulunuyor. Kirli çevreleri basınçlı su jetleri ile temizleyebilir, farklı nesnelerin yüzeylerini parlatabilirsiniz. Oyunun temizlik grafikleri sayesinde, oyunda yaptığınız temizlik gerçek hayatta yaptığınız temizlik kadar tatmin edici. Her yaş grubuna hitap eden oyun, çocuklarda sorumluluk bilincinin artmasına yardımcı oluyor.

Powerwash Simulator
Powerwash Simulator

Sable

Bir çöl gezegeninde geçen ‘Sable’ size büyüleyici ve gizemli dünyanın kapılarını aralıyor. Kendine özgü çizgi roman tarzıyla keşif oyunları seven oyuncuları kendine çekiyor. Sable karakterini yönlendirerek bulmacaları çözerek, antik harabeleri keşfedebilir ayrıca bölge halkının hikayelerini öğrenebilirsiniz. Oyun, hikayesi, çizgi tarzı ve atmosferiyle oyunculara derin ve düşündürücü bir deneyim vaat ediyor. 

capsule 616x353 1
Sable


PlayStation Plus üyelerinin unutmaması gereken bir detay var. Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers ve Aliens Fireteam Elite oyunları 4 Aralıkta kütüphanelerinden kaldırılacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir