Photoshop ile büyük benzerlik gösteren ve online bir şekilde tarayıcı üzerinden görsellerin hazırlanmasını sağlayan Pixlr, yeni bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme sonrasında uygulamaya eklenen özellikler, dünya genelinde online servisin dikkat çekmesini sağladı.

Ücretsiz bir şekilde kullanılabilen ve Photoshop’ta yer alan pek çok özelliğin online bir şekilde kullanılmasını sağlayan Pixlr, Türkçe desteği olması sayesinde Türkiye’de de geniş bir kullanıcıya kitlesine sahip. 2022 güncellemesi olarak yeni bir değişimden geçen online servis için güncelleme ile ilgili kapsamlı açıklamalar yapıldı. Yeni logosu ve ara yüzündeki modern tasarımı ile ilk bakışta dikkat çeken online servis, böylece çalışmalarda daha hızlı ve kullanışlı seçenekler sunuyor. 

Pixlr yeni güncellemesi neler sunuyor?

Pixlr için yapılan güncelleme sonrasında güncelleme notlarında kullanıcıların aynı anda 50’ye kadar fotoğrafı toplu bir şekilde düzenleyebileceği belirtildi. Üstelik geliştirilen fırçalarda artık basınç hassasiyeti de bulunuyor. Böylece fotoğraflara müdahale etmek ya da özel çizimler yapmak isteyenler için uygulamadaki fırçalar çok daha yetenekli hale getirildi. Güncelleme ile sunulan bir diğer önemli yenilik ise tek bir dokunuş ile istenmeyen objelerin fotoğraftan silinebilmesi. Böylece fotoğraf rötuş konusunda destekler veren Pixlr, Photoshop kullanmayı bilmeyenler için de kolay, basit bir seçenek sunuyor.

Hazır taslakları ile animasyonlu hareketli içeriklerin hazırlanmasına imkan sağlayan Pixlr, basit ve sade arayüzü sayesinde başlangıç aşamasındaki kullanıcıların da zorlanmadan online servisi kullanmasına imkan tanıyor. 

Leaving Earth

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir