Geçtiğimiz günler içerisinde Google Pixel 6 serisinin basın görselleri sızdırıldı. Bu sızıntılardan elde edilen görseller, 19 Ekim tarihinde kullanıcıların beğenisine sürülecek olan yeni nesil Pixel Stand’a da ilk kez bakma imkanı sunuyor. Bugün, farklı bir Pixel Stand sızıntısı çevrimiçi olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni sızıntı, cihazın tasarımı ile ilgili olarak daha net bir bakış açısı sunuyor ve bazı önemli detaylarda ortaya çıktı. 

Konuyla ilgili olarak yapılan bu sızıntı, This Is Tech Today adlı YouTube kanalından M.Brandon Lee tarafından kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ortaya çıkan görseller, önceki sızıntılardan elde edilen bilgilerdeki yeni nesil Pixel Stand’ın tasarımını doğruluyor ve cihazın daha net bir şekilde görüntüsünü içeriyor. Buna ek olarak ise kablosuz şarj cihazın giyilebilir cihazlar için özel olarak tasarlanan bir bobin, desteklenen cihazlarda 23W’a kadar hızlı bir kablosuz şarj ve aktif bir soğutma fanı ile çift bobinli bir kuruma sahip olacağını gösteriyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Brandon Lee, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, kablosuz şarj cihazının 79$’lık fiyat etiketine sahip olacağı da bildirildi.

8 5

Yeni nesil Pixel Stand, Google’ın yeni olan sürdürülebilir odaklı yaklaşımına uygun olması adına yaklaşık olarak %54’ü tüketici sonrası geri dönüştürülen malzemeler kullanılarak tasarlanacak. Daha önce yapılan sızıntılardan da görüldüğü üzere, yeni nesil Pixel Stand ile uyumlu olan cihazlarda yeni bir yazılım deneyimi sunulacak. Bu yazılım deneyimi, Google Asistan görsel spot ışığına, fotoğraf çerçevesine, gün doğumu alarmına, uyku zamanı deneyimine, ev ve medya kontrollerine, cihaz kontrollerine ve aynı zamanda Google Meet entegrasyonuna hızlı bir şekilde erişim sağlayabilecek. 

Pixel Stand ile ilgili olarak farklı bir görsel ise cihazın boyutlarını ve diğer özelliklerinin de doğru olduğunu gösteriyor. Görüntüler, kablosuz olan şarj cihazının 113,9x82x71,6 mm ölçülerinde ve yaklaşık 383.6 gram ağırlığında olduğunu gösteriyor. Söz konusu bu cihaz, Rock Candy ve Fog olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Konu ile ilgili olan sızdırılan bilgiler aynı zamanda, kablosuz şarj cihazının Qi sertifikasına sahip olan cihazlar için 15W’a kadar ve Pixel Buds için 3W’a kadar kablosuz şarjı destekleyeceğini de gösteriyor. Son olarak ise elde edilen görüntüler Pixel Stand’ın TPU ve polikarbonat yapıda olacağından da söz etmek gerekir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir