Uzun süredir söylentiler olsa da Google’ın henüz hakkında yorum yapmadığı katlanabilir Pixel Fold akıllı telefon için yeni bilgiler ortaya çıktı.

Google Pixel Fold hakkında ilk sızıntılar

Son birkaç gündeki etkinliklerde Google, Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch’ı duyurdu. Bu etkinlik sırasında hakkında en az bir iki ipucu duymayı beklediğimiz modellerden biri de Google Pixel Fold.

İnternette yayınlanan açıklamalara her zaman biraz şüpheyle yaklaşılması gerekirken, daha önce çok sayıda yorum ve beyanı aktarılan kaynakların paylaştığı bilgiler dikkati hak ediyor. Bu kaynaklardan biri, Google Pixel Fold olduğunu iddia ettiklerini model için açıklamalar yaptı.

Google Pixel Fold sonunda geliyor mu?

Bir Apple arabası olmasa da Google’ın yaklaşık 5 yıldır katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu esnek telefonun popülaritesi arttıkça, birçok şirket bu alana girmeyi umuyor.

Google Pixel Fold’un 2208 × 1840 çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. 1200 nit maksimum parlaklığa ulaştığı söylenen bu ekranın yenileme hızı 120Hz’e ulaşabiliyor. Telefonun açık durumdaki boyutlarının 123mm x 148mm olduğu söyleniyor. Ekranı üretecek firma ise Samsung olacak.

Sızdırılan sadece Galaxy Pixel Fold’un ekran özellikleri değil. Sony IMX787 kamera sensörü, 64 MP çözünürlük sağlayacak. Üç sensörlü kamerayı tamamlayacak diğer sensörler ise Sony IMX386 ultra geniş açılı kamera (12,2 MP) ve S5K3J1 10 MP telefoto kamera olacak. 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun fiyatının ise 1400 dolar civarında olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir