Google’ın merakla beklenen Pixel 7 serisiyle ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. Pixel 7 Pro prototipi ile ortaya atılan bu iddialara gelin birlikte göz atalım.

Pixel 7 serisi beklenenden erken gelebilir

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, geçtiğimiz aylarda düzenlediği bir etkinlikte yeni Pixel 7 serisinden ilk kez söz etmişti. Ancak, uzun zamandır beklenen bu yeni telefonlar hakkında bilgi azdı.

Cihazların piyasaya çıkmasına aylar varken, işlevselliğiyle ilgili sızıntılar ve söylentiler şimdiden yayılmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaştığımız gibi, yeni Pixel telefonların ekran özellikleriyle ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi de Pixel 7 Pro’nun tasarımı hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Pixel 7 Pro’nun prototibi ortaya çıktı

pixel pro 7nin ozellikleri sizdirildi

Pixel 7 Pro prototipinin görsellerine sahip olduğunu iddia eden bir kişi ‘Google Haberler’ Telegram kanalından kullanıcılarıla iletişime geçerek telefonla ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıkardı. Bu iddialarda ayrıca Tensor 2’nin önceki Tensor yonga setine benzeyeceğini söyleniyor.

Yeni nesil tensörün de bir öncekiyle aynı ‘4 2 2’ altyapısına sahip olacağı bildirildi. Bu da cihazın işlemcisinin dört düşük enerji çekirdeği, iki orta ve iki yüksek enerji çekirdeği olacağını ortaya çıkardı. Ayrıca disk sürücüsünün Arm Cortex-A55 çekirdeklerini kullanabileceği de aktatılan bilgiler arasında. Pixel Pro 7 prototipi, ayrıca telefonun heptics’i çalıştıran bir Cirrus Logic CS40L26 yongası ile donatılacağını da ortaya koydu.

Bunun yanı sıra cihazdaki ekranla ilgili bilgiler de sızıntılara dahil edildi. Buna göre telefon, Samsung’un 3120×1440 çözünürlük sunan S6E3HC4 paneli ile gelecek. Ayrıca Samsung’un panelinin Pixel 7 Pro’yu daha parlak hale getireceğini ve 1000 nit parlaklığa ulaşmasını sağlayacağını da gelen sızıntılar arasında.

Peki siz Google Pixel 7 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir