Pinterest tablosunu ilginç bulmayanlar için Pinterest hesabı silme işlemini açıklıyoruz. Bu adımları takip ederek Pinterest hesabınızı kolayca silebilirsiniz.

Ülkemizin ilgilenmediği sosyal ağlardan biri olan Pinterest’ten ayrılmak isteyenler için Pinterest hesabı silme işlemini anlatıyoruz. Pano formunda paylaşılan görsellerle artık ilgilenmiyorsanız, Pinterest hesabınızı kalıcı olarak silebilir ve sadece birkaç adımda platformdan ayrılabilirsiniz.

Pinterest hikaye pinlerini başlattı

Kategorilere ayrılmış görsellerin kara tahta şeklinde yer aldığı sosyal ağ Pinterest, kadınların daha çok ilgisini çeken bir platform. Mesaj panosu tarzı görselleri hediyeler, ev dekorasyonu, dövmeler, fotoğrafçılık, moda, mimari, mizah, sanat, tarih, tasarım, çocuklar ve ebeveynler, düğünler, saç ve güzellik ve daha fazlası gibi kategorilere ayıran Pinterest, ülkemizde faaliyet göstermeye başladığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekmiştir.

Ancak artık ilk çıkış yaptığı güne göre daha az ilgi gören başarısız bir sosyal ağ. Bir süre Pinterest üyesi olan ve daha sonra üyeliğinizi silmeye karar veren kullanıcılardan biriyseniz, bu adımları takip ederek Pinterest hesap silme işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz.

Pinterest hesabını nasıl silerim?

  • Pinterest’te oturum açın.
  • Pinterest’in üst kısmındaki profil düğmenizi tıklayın.
  • Ayarlar simgesini tıklayın.
  • Hesabı devre dışı bırak’ı tıklayın.
  • Hesabı kalıcı olarak kapat’ı seçin.
  • Bütün süreç bu!

Pinterest, kullanıcıların yaratıcı fikirleri bulmasına ve depolamasına yardımcı olan “pinler” adı verilen resim koleksiyonlarını tanıtmaya adanmış bir sosyal ağ sitesidir. İnsanlar yeni tarifler keşfetmek, yeni ev dekorasyonu fikirleri bulmak ve hatta ziyaret etmek için ilginç yeni bir yer bulmak için Pinterest’e başvuruyor. Pinterest, %85’i kadın olmak üzere 100 milyondan fazla düzenli kullanıcıya sahiptir. Bununla birlikte, birçok kişi Pinterest tarafından toplanan veri miktarı ve iyi bilinen bir sitenin özel bilgilerini nasıl depolayabileceği veya dağıtabileceği konusunda endişe duymaktadır.

Sizi korumak için Pinterest hesabınızı kalıcı olarak silmenizi öneririz. Yukarıdaki adımları sırasıyla takip ederseniz Pinterest hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz. Bir kez silindiğinde, Pinterest hesabınız artık var olmayacak ve başkaları artık sizi Pinterest’te arayamayacak veya profilinize erişemeyecek. Pinterest hesabınızı silmeye ek olarak, sosyal medyayı kullanırken çevrim içi gizliliğinizi korumak için atabileceğiniz başka adımlar da vardır.

Sosyal medyada paylaştığınız bilgiler herkes tarafından görülebilir, bu yüzden paylaşmadan önce iki kez düşünün. Pinterest’te yayınlanan görseller, nerede yaşadığınız veya neyi sevdiğiniz de dahil olmak üzere hayatınızın ayrıntılarını ortaya çıkarabilir. Gizlilik ayarlarınızı yönetseniz bile, Pinterest kullanıcı verilerini toplayabileceğinden, perde arkasında gizlilik sorunları vardır. Genellikle paylaştığınız fotoğraflarla ilişkili, fotoğrafın çekildiği yer, saat ve tarih gibi ayrıntıları gösteren meta veriler bulunur.

Hesabını kalıcı olarak silmek istemeyen kullanıcılar, hesabını devre dışı bırakabilir. Hesabınızı devre dışı bırakırsanız, Pinterest’ten geçici olarak ayrılabilir ve hesabınızı daha sonra yeniden etkinleştirebilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar kullanıcılar Platform üzerinde size ulaşamayacaklardır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir