Son dönemlerde ortalığı kasıp kavuran Pi Network uygulaması nedir? Pi Network nasıl kullanılır? Pi Network nasıl indirilir? İşte tüm detayları sizin için açıkladık.

Seneler öncesinde dayanan bir hikayesi olan Pi sayısı günümüzde neredeyse herkes tarafından bilinen matematiksel bir terimdir. Fakat günümüzde Pi sadece bunu ifade etmiyor. Yaklaşık birkaç hafta önce dünya üzerinde bir fenomen haline gelen Pi Network uygulaması nedir bu yazımızda sizin için açıklama çalıştık.

Bir zamanların Bitcoini olarak adlandırılan Pi Coin henüz piyasaya açılmamış olan bir kripto para birimini temsil etmektedir. Eğer keşke para ödemeden kripto para piyasasına girebilseydim diyorsanız işte bu uygulama tam size göre. Bitcoin’in hızlı yükselişi kuşkusuz her birimize en az bir kere “Keşke Bitcoin alsaydım.” Dedirtmiştir. İşte bu uygulamayı bir nevi geçmişin bir telafisi olarak görmek mümkün. Gelecekte büyük bir artış yaşayacağı tahmin edilen Pi Coin kazanmak ise oldukça kolay. Bunun için yapmanız gereken telefonunuza “Pi Network” uygulamasını indirerek her gün kazım işlemiyle Pi Coin kazanmak. Ancak bu uygulamada dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Bunlardan ilki ve en önemlisi her yirmi dört saatte bir uygulama girerek kazım yapmanız. Eğer bir gün kazımayı unutursanız, kazandığınız tüm Pi Coinler sıfırlanıyor. Diğer önemli nokta ise kendi davet kodunuzla mümkün olduğu kadar arkadaşınızın uygulamayı indirmesini sağlamanız. Davet kodunuz bir nevi uygulama içinde bir nevi klan yaratmayı sağlıyor. Her referans size +0.5/saat kazanma hızı bonusu veriyor. 24 saatlik bu kazım işlemini üç kere tamamladıktan sonra artık katkıcı rolüne ulaşıyor ve kendi güvenlik çemberinizi kurabiliyorsunuz.

Bitcoin, 48 Bin Doları geride bıraktı

Uygulama içinde 10 kazım işlemini gerçekleştirdikten sonra kazancınız azalmaya başlıyor. Ancak bunun bir amacı var. Bu sistemle si paranın gün geçtikçe zor elde edilmesini ve değer kazanmasını amaçlanıyor.  Bazı analistler gelecekte 1 PI COIN’in 15 dolardan piyasaya sunulabileceğinden bahsediyor.

Pi Network uygulaması nasıl kullanılır?

  1. Google Play veya App Store’dan PI Network isimli uygulamayı indirmek.
  2. Facebook hesabınızı veya telefon numaranızı kullanarak kayıt olmanız gerek. 
  3. Günde 1 kere uygulamaya girip kazıma işlemini başlatmanız gerek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir