Philips, 1996 yılında mobil alana girdi ve uzun süredir yeni bir model tanıtmamıştı, ancak Aralık ayında ikinci bir cep telefonunu piyasaya sürdü. Phlips PH1 modelini resmi olarak tanıttı. İşte cihazın özellikleri;

Telefon sektörünün önde gelen markalarından biri olmasına rağmen, gelişen teknik şartlara ayak uyduramayan ve piyasadan çekilen Philips, birkaç yıl sonra yeni bir modelin lansmanını yaptı. 1996 yılında düzenli olarak başlattığı serüveni, 2015 yılında son cihazını piyasaya süren firma, 6 yıl sonra tekrar piyasaya girdi. PH2’nin geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülmesinden sonra PH1 de geldi. Bu Philips’in yeni PH1 modeli!

Phlips PH1 ile karşımıza çıktı

Motorola, Nokia ve Panasonic gibi markalarla bir dönem güçlenen Philips, takip eden dönemde ev eşyaları ve çeşitli teknolojik ekipman üretimine devam etti. Akıllı telefonların ortaya çıkışından sonra diğer üreticilere yetişemeyen bu firma, mobil alanındaki başarısızlıklarını uzun yıllar kabul etti.

Philips 4K Destekli Yeni Android Televizyonunu Tanıttı (Video)

Giriş seviyesinde yer alan yeni Philips PH1’in işlemcisi nadirdir. Philips PH1, 720×1440 piksel HD+ çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 6,51 inç IPS LCD ekrana sahip Unisoc Tiger T310 işlemci kullanıyor.

Cihaz 4GB RAM ve 32GB, 64GB ve 128GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneğine sahip. 13 megapiksel + 3 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile geliyor. Satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir