Philips 4K Destekli Yeni Android Televizyonunu Tanıttı (Video) - Haberler - indir.com

Philips 4K Destekli Yeni Android Televizyonunu Tanıttı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hollanda merkezli teknoloji firması Philips televizyon sektöründe çığır açacak bir başarıya imza atarak 4K görüntü teknolojisine sahip dünyanın ilk Android sistemli televizyonunu bir video ile duyurdu.

2014 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen ve Android tabanlı olması ile de dünyanın ilk Android işletim sistemine sahip televizyonu olarak lanse edilen Philips 8000 serisi üst seviye akıllı televizyonlarını ilk olarak Avrupa ve Rusya pazarlarında satışa sunacak.

Farklı ekran boyutlarında çıkacak olan Android tabanlı akıllı televizyonların 48 inch ve 55 inch ekran ölçülerinde olan modeli 1080P HD çözünürlüğe, 44 inch ekrana sahip olan modeli ise 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip olacak. Android uygulamalarını da destekleyecek olan akıllı televizyona kullanıcılar uygulama yüklemek istediklerinde Google Play Store hesapları üzerinden giriş yapabilecek ve istedikleri uygulamaları kolaylıkla televizyona yükleyebilecekler.

Philips 4K Android Televizyon

Android oyunları için oyun kolu desteğine de sahip olacak olan televizyonlar ayrıca Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tabletler aracılığıyla eşlenebileceği gibi mobil cihaz üzerinde bulunan tüm verileri kullanıcılar televizyondan görebilecekler. Dünya'nın sabırsızlıkla beklediği Android destekli Philips televizyonlarda ayrıca hareket sensörü bulunmakta ve bu sensör sayesinde televizyon bütün işlevleri dokunmadan sadece el haraketleri ile kontrol edilebilmektedir.

Philips'in 4K Destekli Android Televizyon için özel olarak hazırladığı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Philips 4K Android Televizyon Tanıtım Videosu


PAYLAŞ