Philips, yeni 27 inçlik oyun monitörü Philips Evnia 27M2N6800ML’yi Çin pazarında satışa sundu. 4K QD-MiniLED ekrana sahip bu monitör, yüksek performanslı ve sürükleyici bir oyun deneyimi isteyen oyuncular için mükemmel bir seçim. Monitörün fiyatı 3499 yuan (484 $) ve şu anda JD.com’da mevcut. Şimdi monitörün temel özelliklerine göz atalım.

Philips Evnia 27M2N6800ML Özellikleri

Bu monitör, 165Hz yenileme hızına ve 1200 nit tepe parlaklığına sahip 4K (3840 x 2160 piksel) HVA panele sahiptir. Monitörün en önemli özelliği, yerel karartma üzerinde hassas kontrol için 1152 bölgeye ayrılmış 4608 LED boncuk kullanan QD-MiniLED arka ışığıdır. Bu sayede geleneksel LED arka ışıklara kıyasla daha iyi kontrast oranları, daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlar elde ediliyor.

Philips Evnia 27M2N6800ML Özellikler:
Philips Evnia 27M2N6800ML Özellikleri

Evnia 27M2N6800ML, %97 DCI-P3 ve %97 Adobe RGB renk gamı kapsamına sahiptir, bu da onu oyuncuların yanı sıra içerik oluşturucular için de uygun hale getirir. Monitör ayrıca HDR 1000’i destekleyerek daha geniş bir renk yelpazesi ve gelişmiş görüntü ayrıntısı sağlıyor.

Oyuncular için Evnia monitör, oyun deneyimini geliştirmek için çeşitli özellikler sunuyor. Bunlar arasında, hızlı tempolu oyunlar sırasında gölgelenmeyi ve bulanıklığı en aza indirmeye yardımcı olan 1 ms GtG (Griden Griye) tepki süresi de yer alıyor. Monitör ayrıca ekran yırtılması ve takılmalarını ortadan kaldıran uyarlanabilir yenileme hızı desteği için AMD FreeSync teknolojisine sahiptir.

Bir diğer ilginç özellik ise fare tıklamaları ile ekran tepkisi arasındaki gecikmeyi azalttığı iddia edilen Zero Sense Synchronization Acceleration teknolojisi. Philips, bu teknolojinin ekran gecikmesini 0,8 ms’ye kadar düşürebileceğini belirtiyor.

Monitör, iki HDMI 2.1 bağlantı noktası ve tek bir DisplayPort 1.4 bağlantı noktası ile donatılmış olarak geliyor ve üst düzey oyun konsollarına ve PC’lere bağlantı sağlıyor. Monitör ayrıca biri hızlı şarjı destekleyen bir yukarı akış ve iki aşağı akış bağlantı noktasına sahip bir USB hub içeriyor.

Ergonomi açısından, oyun monitörü yükseklik ayarı, eğme, döndürme ve döndürme işlevselliği sunan bir standa sahiptir. Monitör ayrıca uzun oyun seansları sırasında göz yorgunluğunu azaltmak için dahili düşük mavi ışık teknolojisi ve EasyRead modu içeriyor. Ayrıca monitör, kullanıcıların birden fazla kaynağı aynı anda görüntülemesine izin vererek verimli çoklu görevlere olanak tanıyan PIP/PBP özelliğine sahiptir.           

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir