Pfizer Türkiye, kariyer gelişimi konusunda sunduğu fırsatlar ve çalışanlarına sağladığı destekle Türkiye’nin en iyi iş yerleri arasında yer aldı. LinkedIn News tarafından açıklanan 2023 LinkedIn Top Companies listesi, kurum çalışanlarının kendilerini uzun vadeli başarıya hazırlayacak bir kariyer oluşturmalarına yardımcı olan şirketleri belirliyor.

LinkedIn verileriyle oluşturulan listede, şirketlerin yetenek gelişimi, istikrarı, şirket dışı fırsatlar, şirket yakınlığı, cinsiyet çeşitliliği, eğitim geçmişi, çalışan sayısı gibi kriterleri göz önünde bulunduruluyor. Pfizer Türkiye, bu kriterlerin dikkate alındığı listede 11. sırada yer aldı.

LinkedIn, Kariyer Gelişimine Katkı Sağlayan bir Şirket

Pfizer Türkiye’nin, çalışanlarının kariyer yolculuklarının her aşamasında başvurabilecekleri bir kaynak sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Şirket, çalışanlarının profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak için eğitim programları, mentörluk ve koçluk gibi fırsatlar sunuyor.

LinkedIn’in en iyi 15 iş yeri listesinde Pfizer Türkiye’nin yer alması, şirketin sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da başarısını sürdürdüğünün bir kanıtı olarak görülüyor. Şirket, kariyer hedefleri olan çalışanlarına sunduğu fırsatlarla, Türkiye’nin önde gelen iş yerleri arasında yer almayı başarıyor.

Pfizer Turkiye Calisan Deneyimi Direktoru Seda Tamur Oral 1

Pfizer Türkiye Çalışan Deneyimi Direktörü Seda Tamur Oğralı bu başarıyla hakkında şunları ifade etti:

“Çeşitlilik ve kapsayıcılığın aktif bir destekçisi olarak yalnızca yetenek gelişimine yatırım yapmakla kalmayan, aynı zamanda çalışanların açık iletişim kurabildikleri ve değerli hissettikleri bir biyofarma şirketiyiz. Çalışanlarımız, Pfizer dünyasının keyifli ve esnek çalışma ortamında, yaşam için çalışmanın mutluluğunu tadıyor ve fırsatlarla dolu bir kariyer yoluna sahip oluyor. Çeşitlilikle zengin, kapsayıcılıkla bütün anlayışımız kapsamında şirketimizde cinsiyet, jenerasyon ve engellilik çeşitliliği, cinsel yönelim, kapsayıcı kültür ve iş-yaşam entegrasyonunu geliştirmek üzere Mozaik inisiyatifini de hayata geçirdik. Cinsiyet ayrımı yapmadan tüm partnerlerin de özel sağlık sigortası kapsamına alınması gibi çok yenilikçi çalışmalara imza atmanın yanı sıra esnek çalışma ve “Lider Okulu” konumlanmamızla sadece sektöre değil, tüm İK dünyasına örnek olacak projeler geliştirip uyguluyoruz. 36 küresel pazarda yayınlanan, Türkiye’de profesyonellerin kariyerlerini ilerletmek için en iyi iş yerlerini belirlemelerine yardımcı olan 2023 LinkedIn Top Companies listesinde yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir