Geliştiriciliğini Japonya merkezli firma Konami’nin üstlendiği PES, en yakın rakibi FIFA ile birlikte dünyanın en yaygın oynanılan futbol ve spor oyunu olarak biliniyor. Konami bu sene farklı bir konsept uygulayacağı Pro Evolution Soccer (PES)  için yeni açıklamalar yaptı. Buna göre tam bir devam oyunu yerine sezon güncellemesi şeklinde gelecek olan eFootball PES 2021 için çıkış tarihi 15 Eylül 2019 olacak.

Oyun PES 2020 olmaya devam edecek fakat oyuncu ve kulüp bilgilerinde güncelleme yapılacak. Bunlara ek olarak EURO 2020 modu da oyun içerisinde yer alacak. Dünyayı etkisi altına alan ve pandemi sürecine sebep olan koronavirüs salgını sebebi ile gerçek EURO 2020 futbol şöleninin etkilendiği bir dönem içerisinde bu mod tabii ki ilaç gibi gelecek. Mod sayesinde 55 adet takım ile birlikte turnuvanın bir simülasyonunu yapabileceksiniz.

Tüm bunlara ek olarak Konami, yeni nesil konsollar ve PC için PES 2022 üzerinde çalışmalar yapıyor. PES 2021’in alışılageldik şekilde sunulmamasının sebebi de bu. Serinin artık Unreal Engine 5 kullanacak olmasıyla görüntüler çok daha gerçekçi olacak.

Son olarak, PES 2021 için oyuncuların 30 dolarlık güncelleme ücreti ödemesi gerektiğini belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir