Paribu borsasının resmi tokeni olarak üretilen PRB haftaya ön satışa açılıyor. Yatırımcılar ön satışa iki farklı seçenekte ve bu seçeneklere göre de belirlenmiş fiyat seviyesinde katılım gösterebilecek. 

Ülkemizin önemli kripto para borsalarından biri olan Parinbu, ilk bağımsız blok zinciri olan Paribu Net ile beraber Paribu Token için de yapmış oldukları hazırlıkları tamamladı. Haftaya söz konusu bu token için ön satış süreci başlatılacak.

Paribu Token almak için neler yapılır?

15

21 Şubat tarihinde başlayacak olan ön satış sürecinde iki farklı seçenek sunuluyor. İlk seçenekte PRB Token ücreti 9TL olarak sunuluyor. Bu seçenekte alınan miktarın yüzde onu ilk üç gün içerisinde açılıyor ve kalan kısım ise 4 çeyrek dönem içerisinde yatırımcılara dağıtılıyor. 15.06.2023 tarihinden sonra ise tüm varlıklar dağıtılmış oluyor. İkinci seçenek ise PRB token için ise 12 TL isteniyor. Yani yüzde 30 oranı civarında daha pahalı alınıyor. Bunun yanı sıra tüm satın alınan varlıklar ilk olarak ticaret gününde dağıtılıyor. 

Twitter’ın Birdseye raporu yayımlandı

PRB token borsanın resmi coini olarak işleme sunulacak. P20 adı verilen söz konusu bu blok zincirinde çıkacak olan coinler için transfer ücreti ise PRB ile ödenebilecek. Aynı zamanda PRB tutarak onay süreçlerinde doğrulayıcı olarak işlem ücretlerinden de pay almak mümkün olacak. Toplam olarak ise 600 milyon adet üretilen PRB tokenin 50 milyonu satılacak ve farklı dönemlerde çeşitli yakımlar olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir