Yerli kripto para işlem platformu olarak sık sık adından söz ettiren Paribu, Box sekmesini ALICE ve TLM ile işleme açıyor. Paribu kullanıcıları, bugünden sonra mobil uygulama ve web platformu üzerinden Box sekmesi altında da işlem yapabilecekler. 

Ülkemizin önemli kripto para borsalarından biri olan Paribu’nın geçtiğimiz günler içerisinde aktardığı Box adındaki yeni piyasası aktif olarak kullanıma açılıyor.  Box piyasasında öncelikle ALICE ve TLM kripto para birimlerinin liste şeklinde belirtileceği bildirildi.

Paribu Box nedir?

Paribu Box piyasası şu an için geliştirme aşamasının erken aşamalarında olan, son ürün olarak isteklerini gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği bilinmesinin çok erken olduğu veya halihazırda bulunan mümkün olmadığı fakat bir soruna ürettiği çözüm ile beraber veya geliştirmeyi hedef aldığı sistemle umut vadeden “erken dönem proje” olarak isimlendirilebilecek projelere ait olan kripto paraların alınıp satılması için hazırlandı.

10 6

Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey Bitcoin dünyasında çığır açacak Lightning Development Kit’in tanıtımını yaptı

Paribu’nun ana listesinde bulunan kriterlerin başında, şu an için gelişim aşamasında olan projeler tarafından erişilebilir durumda değildir. Box piyasası bu tarz projelere yer verirken, arasında gelişim ya da devamlılık göstermeyenler olduğunda alım-satım işlemleri tek taraflı olarak sonlandırılabilir. Bunun tam aksine ise projeler gelişip büyüdüğünde Paribu’nun ana piyasasına dahil edilebiliyor.

Kullanıcılardan konuya dair gelen talepler üzerine hayata geçirilen Box piyasasında sadece Metaverse projeleri değil, aynı zamanda farklı alanlardaki projelere aile olan kripto varlıklar da listede bulunacak. Box’ta yer alacak olan kripto para varlıklarının duyuruları, Paribu’nun resmi sosyal medya platformlarında yer alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir