Sonic 2 filmi henüz daha çıkmamışken Paramount, Sonic 3 filmi için hazırlıkların başladığını ve Paramount+’ ta Knuckles’ın hikayesini anlatan yeni bir dizinin yayınlanacağını belirtti. 

Sonic 2 filminin 8 Nisan tarihinde yayınlanacağına onay veren Paramount’tan iki müjdeli haber daha vardır. Şu an için Sonic 2 filmi vizyona girmemişken Sonic 3 filminin hazırlıklarının başladığı dile getirildi. İlk filmde şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri tekrar geri almak adına çalışmalarına devam eden Sonic’in hikayesi üzerine durulurken serinin ikinci filmi Sonic The Hedgehog 2’nin fragmanında ise ilk filmdeki kötü adam Dr. Robotnik’in geri döndüğünü ve Sonic’in Dr. Robotnik ile olan mücadeleden söz edildiği görülmektedir. Filmin dikkat çeken kısımlarından biri ise Knuckles’ın gelmiş olmasıdır.

Twitter, siber zorbalığa karşı “Güvenlik Modu” özelliğini genişletiyor

Knuckles’ın hikayesi üzerine duruluyor

Paramount tarafından aktarılan bilgilere göre diğer müjde ise Sonic The Hedgehog 2 filminde oynayan Knuckles için yeni bir dizi daha yayınlanacak olmasıdır. Paramount+’ta yayınlanacak olan dizide Knuckles’ı Idris Elba seslendirme de görev alacak. Şu an için dizinin 2023 yılında yayına girmesi üzerine duruluyor. Sonic video oyununun severleri için bir sürpriz daha yapılıyor. Paramount, Sonic The Hedgehog 2 filmi ile video oyununda ki Tails ve Knucles’ı geri getirecek olan film serisini genişletmek adına hazırlıklar devam ediyor. İlk Sonic filmi, şu ana kadarki en başarılı video oyunu uyarlamalarından biri olarak gösteriliyor ve film uyarlamasına devam edecek olması Sonic severleri için son derece heyecanlandırıcı bir durumdur. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir