Fintek sektörünün önemli şirketlerinden birisi olan Param, büyüme yolculuğuna hızlı adımlarla devam ediyor. Univera ve bağlı iştiraki Univis’i bünyesine katan Param, finansal teknoloji alanında yenilikçi yazılım çözümleri sunarak faaliyetlerini genişletiyor. Param, Finrota ve Kredim markalarıyla iş birliği fırsatları yaratırken, şirketlere uçtan uca çeşitli çözümler sunmaya devam ediyor. Bu birleşme sayesinde Param, yeteneklerini ve uzmanlıklarını artırarak daha güçlü bir konuma ulaşıyor.

Univera’nın geniş ürün gamını Param’ın finansal teknolojisi ile buluşturken, Univera’daki; distribütör, bayi, alt bayi gibi müşteriler arasındaki akışlara da Param’ın ödeme sistemleri birbiriyle bağlı hale getirilecek. Ayrıca bunlarla beraber Kredim’in yetenekleri ile bütünleşmiş olan finans altyapısı sunulması bekleniyor. Univera aynı zamanda müşteri ve ürün portföyü ile birlikte Param’ın Avrupa açılımına da destek olacak. Dünyada hızlı bir şekilde büyüyen ve büyük bir akım haline gelmiş olan “Şimdi Al, Sonra Öde” modelini Türkiye’yle tanıştırmış olan Param bünyesindeki Kredim Univera’daki bayi ağına nakit çözümlerinin sunulmasını sağlamaya devam ederken, Finrota ise online tahsilat bölümünde ve açık bankacılık uzmanlığı ile büyük değer katacak. 

Param, Univera ve iştiraki olan Univis’i bünyesine kattı

30 yıllık bilgi birikimi ile yenilikçi çözümler geliyor

Univera, 30 yıllık bilgi birikimiyle markaların Satış, Servis ve Lojistik süreçlerini yöneten yazılımlar sunan bir lider konumunda. Çeşitli sektörler için özelleştirilmiş çözümler sunarak iş süreçlerinin hızlı ve hatasız gerçekleşmesini sağlıyor. Türkiye’de ve dünya genelinde birçok projeye imza atan Univera, Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alıyor. Univis ise OT/VT ve IoT alanlarında hizmet vererek satış, servis ve lojistik konularında yazılım, donanım ve proje hizmetleri sunuyor.

Param Kurucu ve CEO’su Emin Can Yılmaz: “Sektördeki lider konumumuzu devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı

Param’ın, Univera ve Univis’i bünyesine katması hakkında görüşlerini dile getiren Param Kurucu ve CEO’su olan Emin Can Yılmaz,

Herkes için her yerde hayatı finansal teknolojilerle kolaylaştırmak’ vizyonumuz ile kurumsal ve bireysel kullanıcılarımıza çözümler sunarken, sektördeki lider konumumuzu devam ettiriyoruz. 2022 yılında; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), CEECAT Capital, Alpha Associates ve Revo Capital’den 217 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alarak sektörün en değerli finteki haline geldik.

Kullanıcı sayımız 2022 yılında 5 milyona, kart sayımız 7 milyona, Param ile yapılan harcama tutarı ise 9,2 milyar TL’ye ulaştı. 2023’ün ilk çeyreğini, faaliyet alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz büyüme rekorlarıyla geride bırakırken, yılın devamında da önemli başarılara imza atarak ilerliyoruz. Büyüme yolculuğumuz doğrultusunda, yenilikçi yazılım çözümleri geliştiren Univera ve iştirak şirketi Univis’i bünyemize kattık. Param ve Univera’nın önemli bir sinerji yakalayarak sektörün diğer güçlü oyuncuları ile gerek ulusal gerek uluslararası pazarlarda daha etkin rekabet edeceğine inanıyoruz.

Univera’nın, Param Grubu’nun çatısı altında büyük projelerle ilerlemesi  hakkında konuşan Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli; birleşme ile gerek ulusal gerek uluslararası pazarlarda daha etkin rekabet edebilir hale geleceklerini dile getirdi. Univera’nın; müşterileri için sağlamış olduğu uçtan uca bütünleşik satışı, servis ve lojistik dijital dönüşüm hizmetlerini, Param’ın uzmanlık alanı olan finansal teknolojiler ile birleştirilmesi ile finansal kredi ve büyük ödeme avantajları sağlayacağının vurgusunu yaptı. FMCG sektöründe satış ve lojistik yazılımlarında sektör içerisinde lider durumda olduklarının vurgusunu yapan  Merthan Kaleli tüm müşterilerini, iş ortaklarını ve çalışanlarını Univera ve Univis markalarını daha güçlü bir hale getirerek geleceğe taşıyacak bu heyecan verici gelişmeye ortak olması için davette bulundu.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir