Indie (bağımsız) oyunlar arasında popüler bir yere sahip olan Papers Please’in mobil platformlara geleceği resmi olarak duyuruldu.

Bağımsız oyunlar neredeyse tüm oyuncuların tercih ettiği en eğlenceli seçeneklerdir. Herkes AAA oyunlarını severek oynar ancak bağımsız oyunlara karşı her zaman özel bir ilgi vardır. Bunun sebebi ise basit olması ve büyük oyun geliştiricileri tarafından yapılmamışlardır ve yine de eğlenceli anlar yaşanabilir. Papers, Please de bu eğlenceli oyunlardan biridir. Arstotzka adlı distopik bir ülkede bir sınır güvenliği memuru olarak dahil olacağınız ve ülkeye kimlerin girip kimlerin giremeyeceğine karar vereceğiniz oyunun, yapımcısının Twitter platformunda yaptığı duyuruda mobil cihazlara geleceği öğrenildi.

Mobilde de Papers, Please keyfi başlıyor

papers please adli populer oyun mobil cihazlara geliyor

2013 yılında The Last of Us, Grand Theft Auto 5, Watch_Dogs ve Assassin’s Creed IV: Black Flag gibi başarılı oyunlar çıkmıştır. Bu başarılı oyunların yanı sıra kendini gösterip başarılı olmayı başaran bir diğer isim ise Papers, Please oyunudur. Muhtemelle oyunu pek çok kişi biliyordur ancak bilmeyenler için oyundan biraz bahsetmek gerekirse;

1982 yılında Arstotzka adlı bir ülkede geçen oyunda bir sınır güvenliği olarak oyuna başlıyorsunuz. bir savaş durumu söz konusu ve sınır güvenliği en önemli konuların başında geliyor. Burada sizin göreviniz ise her gün hükümetin size gönderdiği yönergelere uygun bir şekilde ülkeye kimlerin girip kimlerin giremeyeceğine karar vermek olacak. Her kurala uymak da aykırı olmak da size kalmış bir durumdur.

Papers, Please oyun yapımcısı dün Twitter üzerinden yaptığı duyuru ile oyunun mobil platformlara geleceğini duyurdu. Oyunun mobil cihazlarda nasıl olacağına dair henüz kesin bilgi yoktur ancak oyunun yapısı düşünüldüğünde mobil için oldukça eğlenceli olabilir gibi gözüküyor.

WhatsApp görüşmeleriniz 1.5 yıldır BTK’ya gönderiliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir