Avrupa’nın en önemli ekosistem buluşmalarından biri olan Money 20/20 Europe etkinliği bitti. Finansal teknoloji sektörünün lideri Papara, finans ve teknoloji odaklı ekosistem buluşmasında Türkiye’yi temsil etti. Standında 2 binden fazla kişiyi misafir eden Papara, Türkiye’ye etkinlikten iki anlaşma yaparak döndü.

Papara, Money 20/20 Europe'da Türkiye finansal teknoloji ekosistemini tanıttı
Papara, Money 20/20 Europe’da Türkiye finansal teknoloji ekosistemini tanıttı

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilen ve Avrupa’nın finans ve teknoloji odağındaki önemli ekosistem buluşmalarından biri olan Money 20/20 Europe, yoğun ilgi gördü. Etkinlikte küresel bankalar, sektörleri dönüştüren şirketler ve teknoloji devlerinden finansal teknoloji girişimlerine bir çok sektör ortağı ve binlerce katılımcı yer aldı. Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketlerinden ve 16 milyondan fazla kullanıcı olan Papara, 90 metrekare standı ve 26 çalışanı ile etkinlikte yerini aldı.

B2B görüşmelerinin de gerçekleştirildiği etkinlikte Papara, ziyaretçilerine 7/24 para transferleri, sigorta, birikim, fiziksel ve sanal kartlar, online ödeme alma çözümleri ve POS çözümleri gibi bir çok kapsamlı finansal ürün ve hizmetlerini binlerce katılımcıya tanıttı.

Papara küreselleşme hedeflerini gerçekleştirmeye başladı

Papara, kolay, hesaplı ve keyifli finansal ürün hizmetleriyle küresel pazarda da rekabet etmek için 2023 yılının başında yurt dışı hedeflerine hız verdi. 90’ı aşkın ülkenin temsil edildiği etkinlikte Papara, hedeflerine olan bağlılığını gösterdi ve yeni iş birlikleri, marka farkındalığı ve bilgi paylaşımları için etkinlik süresince potansiyel iş ortakları, ticari kullanıcılar ve basın ekipleri ile iletişime geçti. Yüzlerce potansiyel ticari iş ortaklığı için görüşmeler gerçekleştiren Papara, Money 20/20 etkinliğinden iki ticari iş birliği anlaşması ile döndü.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir