Son dönemler içerisinde sık sık adından söz ettiren çevrimiçi ödeme sistemlerinden Papara son birkaç saattir erişim problemi yaşatıyor. 

Son dönemler içerisinde yaşanan bankacılık sorunları her geçen gün bir yenisi ile anılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre çevrimiçi ödeme platformları arasında yer alan Papara’nın web sitesi ve mobil uygulamasına ulaşım sağlanamıyor. Papara üzerinde yaşanan bu durum karşısında tepkilerin üzerine şirket sosyal medyadan bir açıklamada bulundu. 

Papara çöktü mü?

Bugün akşam saatlerinde başlayan bu kesinti, pek çok kullanıcının mağdur olmasına sebep olmuş durumda. Sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili olarak paylaşımlar yapan müşteriler, servis uygulamasına ve web sitesine erişim sağlayamadıklarını belirtti. Pek çok kişi ise karşılaşmış olduğu bu hatanın ekran görüntüsünü paylaşarak yardım istedi. 

Şu an için Papara’dan konu ile ilgili olarak müşterilere verilen Twitter cevaplarının dışında resmi olarak bir açıklama yapılmadı. Yetkililerin yoğun bir şekilde çalıştığı ve duruma müdahale ettikleri elde edilen bilgiler arasındadır. Esas ilginç kısım ise Papara’nın birkaç gün öncesinde ağır açıklamalar yapması ve aylık abonelik ödemelerinin gerçekleşmeme sorununda kısa bir sonra sisteme  tamamen ulaşamaması oldu. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir