Panasonic en çok satan 14 inç TOUGHBOOK 40 tableti, 5G destekli tam dayanıklı G2 tabletini Türkiye’de piyasaya sürdü.

Phlips PH1 modelini resmi olarak tanıttı

Panasonic, savunma sanayi, kolluk kuvvetleri ve devlet daireleri için uygun olan 14 inç TOUGHBOOK 40 ile en çok satan, tam dayanıklı, 5G özellikli TOUGHBOOK G2 tableti Türkiye’de satışa çıkardı.

TOUGHBOOK 40 modüler stabilite sağlar

7 genişleme bölgeli modüler tasarımı sayesinde en zorlu koşullarda parçalar hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir. Cihazı kapatmadan yaklaşık 18 saat tek pil ömrü ve iki adet değiştirilebilir pil ile yaklaşık 36 saat kullanım ömrü sağlayan TOUGHBOOK 40, RAM, SSD, akıllı kart ve parmak izi okuyucular için 4 adet ek genişleme alanına sahiptir.

Bu cihaz araçta veya ayakta kullanılabilir. Aynı şekilde araç bileşenlerinin teşhisine, bakım ve eğitimlerin yapılmasına yardımcı olur. Bu cihazlar aynı zamanda kolluk kuvvetleri ve sınır kontrollerinde yönlendirme, plaka veya şüpheli tanımlama gibi işlemler için de ideal bir kullanım sunuyor.

Otomotiv ve tarım endüstrilerinde, kamyonları veya büyük makineleri, yol kenarlarını veya tarlaları teşhis eden ve onaran teknisyenler için ideal bir araç haline geldi. kamu hizmetlerinde Mühendisler, boru hatları için denetim ve bakım programları gerçekleştirmek için TOUGHBOOK 40’ı kullanabilir.

TOUGHBOOK 40, en yeni iletişim teknolojilerini destekler

TOUGHBOOK 40, LTE’yi değiştirmeden mobil operatörler arasında geçiş yapmak için 5G ve eSIM gibi en yeni iletişim seçeneklerini içermektedir. Bu cihaz tüm büyük GPS navigasyon sistemleriyle uyumludur, ayrıca WiFi 6 ve Bluetooth 5.1’e sahiptir.

Waves MaxxAudio stereo hoparlörler, verimli saha iletişimi için insan sesini vurgular ve gürültülü ortamlarda bile kesintisiz görüşme sağlar. Yeni dört çekirdekli yapay zeka gürültü azaltıcı mikrofon, ortam gürültüsünü ters yönde yansıtmaz.

TOUGHBOOK 40, suya ve toza karşı IP66 seviyesi ile dayanıklılığını yeni seviyelere taşıyor. Isı, nem ve titreşime karşı askeri standartları karşılayan cihaz, 180 cm yükseklikten 26 kez düştükten sonra dahi çalışmaya devam edebiliyor.

TOUGHBOOK G2, önceki nesil sistemlerle uyumlu yeni nesil teknolojiyi destekler

TOUGHBOOK G2, 5G desteği, eSIM, saha çalışanları için uzun vadeli bağlantı, geliştirilmiş performans, çift RAM ve depolama ile çok yönlü bir mobil araçtır. Parlak bir ekrana sahip olan bu cihaz, bir Microsoft Secured Core bilgisayardan daha fazla güvenlik sağlar.

Mobil çalışanlar için çok yönlü bir araç olan 5G destekli TOUGHBOOK G2, eSIM, saha çalışanları için uzun vadeli bağlantı, artırılmış verimlilik, iki kat daha fazla RAM ve depolama alanı sunar. Parlak ekranlı cihazlar ayrıca Microsoft Secured-Core PC’lerle aynı ekstra güvenliği sağlar.

Temassız ve temassız akıllı kart okuyucuları eklemek için kullanıcı tarafından değiştirilebilen ek genişletme yuvaları ve hızlı tıklamalar için ön çerçevede üç özelleştirilebilir düğme ile daha fazla esneklik ve kullanım kolaylığı sunar.

TOUGHBOOK G2, standart versiyona ek olarak sağlık, kolluk ve savunma gibi hassas alanlar için anında piyasaya sürülen bir SSD modeline sahiptir. Cihaz ayrıca ek USB Type-A ve Type-C bağlantı noktalarına sahip ek bir arkadan aydınlatmalı klavye ile donatılmıştır.

TOUGHBOOK G2, bilek kayışları, omuz askıları ve sterilizasyon seçeneklerine sahip çantalar gibi kişisel aksesuarlardan oluşan zengin bir ekosistemin yanı sıra klavyeli veya klavyesiz kullanım için alet yerleştirme istasyonlarıyla birlikte gelir.

TOUGHBOOK G1 ve TOUGHBOOK 20 kullanıcıları geriye dönük uyumluluk nedeniyle bu aksesuarların çoğunu TOUGHBOOK G2 ile kullanabilir. TOUGHBOOK G2, çeşitli sektörlerdeki birçok mobil iş için ideal bir araç haline gelir. 4G bağlantısı, servis ve onarım sırasında seri port, 2. LAN, barkod okuyucu veya termal görüntüleme için esnek özellikler ve 18,5 saate kadar pil ömrü sunar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir