Pocket Pair tarafından geliştirilen ve 19 Ocak‘ta oyuncuyla buluşan Palworld, oyun dünyasını heyecanlandırmaya devam ediyor. İlk üç günde 4 milyondan fazla satan ve bunun yanında Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısında yükselişini sürdürmeye devam eden yapım kısa bir süre önce önemli bir eşiği daha aştı.

Steam ile ilgili paylaştığı verilerle bilinen SteamDB‘ye göre Palworld dün akşam saatlerinde platformda 2 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını aştı. Yapım, bu gelişmeyle Steam tarihinde en çok oynanan onuncu oyun oldu.

Palworld’un anlık eş zamanlı oyuncu sayısına baktığımızda ise 1 milyon 261 bin 22 olduğunu görmek mümkün. Ayrıca, oyunun önemli başarılara imza atması ve sürekli gündemi meşgul etmesinin peşi sıra hızla zamlandığını bildirmekte fayda var.

Palworld, Xbox Store’da ilk olarak 85 TL‘lik fiyatla karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz gün ise yüzde 243 oranında zamlanarak 292,50 TL‘ye yükseldi. Bundan saatler sonra ise tekrar bir zam daha geldi ve fiyatı 900 TL‘ye çıktı. Yüzde 208 seviyesinde bir artış yaşandı.

Palworld, Steam’deki 2 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısını Aştı
Palworld, Steam’deki 2 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısını Aştı

Palworld Fiyat Değişimi 

  • 19 Ocak fiyatı: 85 TL
  • 23 Ocak fiyatı: 292,50 TL (+243%)
  • 24 Ocak fiyatı: 900 TL (+208%)

Palworld Steam fiyatı 13,49 dolar. Bu da 408 Türk Lirası demek oluyor. Oyun Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir