ŞOK marketlerinde bu hafta PS5 dijital sürüm oyun konsolu ve farklı markalara ait çeşitli fiyat segmentlerindeki akıllı telefonlar gibi birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, ev veya ofislerde hijyen sağlamak isteyenler için farklı marka ve modellerde ortam temizleme cihazları da bulunmaktadır. ŞOK’un geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla bu haftaki kampanyaları değerlendirmek, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere sahip olmak için güzel bir fırsat sunuyor. Mağazalara uğramak veya online alışveriş imkanlarından faydalanmak kaçırılmayacak fırsatları beraberinde getiriyor.

Fiyatı da Dikkat Çekiyor: ŞOK’ta PS5 Dijital Sürüm Ne Kadar?

6 Mart’ta ŞOK marketlerindeki aktüel teknoloji ürünleri arasında dikkat çeken birinci sınıf ürünler bulunuyor. PS5 dijital sürüm oyun konsolu, içinde 2 adet DualSense oyun kolu ile birlikte sunularak, 24799TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini alıyor. Bu fiyat, geçen yıl satışa sunulan tek kollu dijital versiyonun 17999TL olduğu döneme göre bir artışı yansıtıyor.

Fiyatı da Dikkat Çekiyor: ŞOK'ta PS5 Dijital Sürüm Ne Kadar?
Fiyatı da Dikkat Çekiyor: ŞOK’ta PS5 Dijital Sürüm Ne Kadar?

Philips markasına ait 8 litre kapasiteli AUT3060 pompasız su arıtma cihazı 3959TL iken, AC0850 800i hava temizleme cihazı da 5999TL fiyatla tüketicilere sunuluyor. Teknoloji dünyasında adından söz ettiren bu ürünler, sağlık ve konfor odaklı yaşam tarzını benimseyenler için ideal çözümler sunmaktadır.

Ayrıca, akıllı telefon segmentinde de cazip seçenekler mevcut. Samsung Galaxy A34 256GB akıllı telefon 12389TL, Oppo A16 64GB akıllı telefon 5799TL, Xiaomi Redmi 12 128GB akıllı telefon 7599TL, Vivo Y16 32GB akıllı telefon 4099TL ve TCL 40225 tuşlu telefon ise 1799TL fiyatla tüketicilerle buluşacak. Bu ürünler, performans, depolama kapasitesi ve kullanıcı dostu özellikleriyle beklentilere cevap vererek farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

ŞOK marketlerindeki bu teknolojik ürünler, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere çeşitli seçenekler sunuyor. Bu fırsatları kaçırmamak için 6 Mart tarihini takip etmek ve mağazalara uğramak veya online alışveriş imkanlarından faydalanmak önemli bir avantaj sağlayabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir