Acer, Aspire 5’ın yeni modellerini Türkiye’deki kullanıcıları için satışa çıkardı. Intel’in 11. nesil Core i5 işlemcisinin ve Nvidia GeForce MX450 grafik işlemcisinin yer aldığı model dar çerçevesi 15,6 inç Full HD ekran üzerine kuruludur. 

Huawei’den uygulama geliştiricilerine yeni bir uygulama

Yüzde 82,58 ekran gövde oranına sahip olan söz konusu bu bilgisayarda Acer Color Intelligence özelliği de bulunuyor. Bu özellik hem görüntü kalitesini artırıyor hem de kullanıcıların göz sağlığını korumak için güçlü özellikler sunuluyor. Acer Color Intelligence, gama ve doygunluğu gerçek zamanlı bir şekilde dinamik olarak ayarlayarak ekran rengini, parlaklık ev doygunluk değerlerini kırpma ve aşırı doygunluk olmadan optimize etme seçeneği sunuyor. Bilgisayarda çift bantlı Wi-Fi 6 özelliği yer alıyor. Wi-Fi 6, Wi-Fi 5’e göre ortalama olarak ağ verimini 3 kata kadar düşürüyor ve gecikmeyi yüzde 75 oranına kadar düşürüyor.

6 12

Depolama kapasitesi 512 GB PCIe SSD olan bilgisayarda 8 GB DDR4 RAM yer alıyor. USB-C bağlantı noktasına da sahip olan bilgisayar bu özellik ile beraber SuperSpeed USB üzerinden 5 Gbps süper hızlı veri aktarımına izin veriyor. Söz konusu bu cihazda USB-C haricinde USB 2.0, iki adet SuperSpeed USB 5 Gbps ve bir adet HDMI 2.0’da bulunuyor. Acer Aspire 5 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günler içerisinde daha verimli bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

7 13

Acer Aspire 5’in Türkiye fiyat etiketi

Acer True Harmony ve Microsoft Cortana gibi özelliklere de sahip olan model tam dolu pille 8.5 saate kadar kullanım izni veriyor. Cihaz gövdesinde alüminyum malzemesinin kullanıldığı yeni Aspire 5, Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunuldu. Söz konusu bu bilgisayarın fiyat etiketi ise 11.047 TL şeklinde belirlendi. Yakın zamanda cihaz hakkında yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir