PC oyun üretimi ile ilgilenen şirketleri zaman zaman yeni ürünler sunmak adına çalışmalarına hızla devam ediyor. Fakat neredeyse neredeyse tüm şirketlerin ortak bir noktası vardır. Bu da ürün hangisi olursa olsun “gaming” ibaresi kullanılmak zorundadır. Hatta öyle ki kısa bir süre önce ilginç bir ürün olarak değerlendirilen oyuncu tulumu dahi tasarlanmıştı. Bauhutte şimdi ise farklı detaylarıyla ön plana çıkacak ve oyuncular için sıra dışı olacak olan ele masaj yapan bir alt tasarladı. Söz konusu cihazın adı Hand Massanger’dır. 

Satıcı şirket, yeni mesaj cihazını web sitesinde “Oyun öncesi ve sonrası el bakımının yeni bir gelenek olduğunu” dile getiren bir mesaj ile tanıtıyor. Ürün aynı zamanda oyuncuların oyunlara başlamadan önce ellerini ısıtmasına, molalar arasında kan dolaşımını hızlandırmasına ve aynı zamanda sert parmakları gevşeterek eli rahatlatmaya yarayacak özelliklere sahiptir. Hand Massager, akupresür (Genel olarak belirli noktalara ovma yoluyla bölgede toplanan enerji yoğunluğunun dağıtılması ve ilgili noktalarla bağlantılı organların bu şekilde rahatlatılmasına dayanır. – Vikipedi) modu ve parmak çekme modu olmak üzere iki farklı mod ile sunuldu. 

11 2

Kredi kartı boyutunda mini bilgisayar tasarlandı

Cihazın üzerinde kullanıcıların elini saran 15 katmanlı bir hava yastığı vardır. Bununla beraber ek olarak dolaşımı azaltmak ve artırmak için üç farklı masaj programı da bulunuyor. Bauhutte aynı zamanda portatif ayak masaj aleti ve Gaming Mattress adlı oyuncu yastığı da üretmişti. Son olarak ise ürünlerin pek çoğu, Amazon Japonya tarafından hizmet verilen teslimat alanlarıyla sınırlı olarak görülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir