Realme GT Neo 6 için tanıtıma kısa bir süre kaldı. Tanıtım öncesinde özellikleri ortaya çıkan Realme GT Neo 6 dikkat çekiyor.

Realme’nin yeni modeli Realme GT Neo 6 olacak. Fiyat performansıyla dikkat çekmesi beklenen yeni model için tanıtım öncesinde sızıntı yaşandı. Sızıntı ile yeni modelin özellikleri ortaya çıkarken yeni model AnTuTu’da da görüldü.

1 milyon 846 bin 775 TL Aldı

AnTuTu sonuçlarına göre yeni model testlerden 1 milyon 846 bin 775 TL aldı. RMX3851 model numarasıyla takip edilen yeni modelin bu testleri, özelliklerinin net olarak ortaya çıkmasını sağladı. Bu kapsamda yeni modelde işlemci olarak Qualcomm imzalı Snapdragon 8s Gen 3 tercih edilmişi. Yüksek özellikleriyle dikkat çeken işlemci, 8 Gen 3’e göre daha fazla hız ve verimlilik sunuyor. Öyle ki  1 adet 3,01 GHz yüksek performans, 4 ör adet 2,61 GHz performans ve 3 adet 1,84 GHz verimlilik çekirdeği ile donatılan işlemci Adreno 735 grafik birimiyle de istenen performansı sunabilecek düzeyde. Yeni model uygun fiyatı ile daha makul bir oyun telefonuna sahip olmak isteyenlere hitap ediyor.

Oyuncu Telefonu Realme GT Neo 6 Özellikleri Neler?
Oyuncu Telefonu Realme GT Neo 6 Özellikleri Neler?

Realme GT Neo 6  için yapılan diğer sızıntılara göre yer alması beklenen özellikler şöyle;

  • Ekran: 1.5K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı destekli OLED panel
  • RAM: 24 GB’a kadar
  • Depolama alanı 1 TB’a kadar
  • Arka Kamera: OIS destekli 50 MP ve 100W şarj hızları

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir