Inzone serisinde yeni oyun konsollarını tanıtan Sony Inzone M9 ve M3 oynatıcı ekranlarını tanıtıldı. Sony, iki yeni monitör ve üç kulaklıklı yeni Inzone serisi oyun konsollarını tanıttı.

Sony yeni oyuncu markası Inzone’u duyurdu

Sürükleyici bir PC ve PlayStation 5 oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Inzone ekran serisinin detayları şu şekilde:

Sony Inzone M9 ve M3 özellikler

Her iki monitör de 27 inç IPS LCD panel ile donatılmıştır. Inzone M9, 4K çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunar. HDMI ile bağlandığında maksimum 120 Hz yenileme hızına ulaşılabiliyor ve 600 nit parlaklık sunan bu monitör VESA DisplayHDR 600 sertifikasına sahip. Ayrıca, DCI-P3 renk gamının yüzde 95’ini destekler.

Inzone, M3’te Full HD çözünürlük sunuyor, ancak yenileme hızı 240Hz’e kadar çıkıyor. Bu hıza doğrudan HDMI üzerinden de ulaşabilirsiniz. 400 nit parlaklığa ulaşabilen kenardan aydınlatmalı panel, sRGB renk gamının %99’unu destekler.

1 ms’lik griden griye geçiş süresine sahip monitörler, en iyi renk doğruluğunu sağlamak için fabrikada kalibre edilmiştir. HDR10 ve HLG’yi destekleyen ekranlar, G-Sync teknolojisini ve HDMI 2.1 VRR’yi, yani değişken yenileme hızını destekler.

Her iki monitörde 2 HDMI girişi ve 1 DisplayPort 1.4 bulunur. Bir USB-B konektörüne ve üç USB-A konektörüne izin veren monitör, yerleşik KVM işleviyle de etkileyicidir.

Monitör ayakları Maksimum konfor için yüksekliği ve eğimi ayarlamanıza olanak tanır. Merkezi sütun, işleri düzenli tutmak için bir kanal görevi görür. M9’un arkasında aydınlatma düzeninize uygun bir RGB LED şeridi de vardır.

Sony Inzone M9’un fiyatı 1100 Euro. Inzone M3’ün fiyatı 530 dolar. Her iki monitör de önümüzdeki aylarda sipariş edilebilecek. Peki siz Sony Inzone serisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir