“Pocketpair” adlı bir Japon oyun geliştiricisi, From Software’in heyecanla beklenen aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring’in çıkışını heyecanla kutlamak için tüm çalışanlarına fazladan izin verdi. Canavarların savaş içerisinde bu heyecan verici oyunu Elden Ring’in çıkışını kutlamak adına tüm ekibinin fazladan izin kullanmasına izin verdi. 

Canavarların yer aldığı bu heyecan verici aksiyon rol yapma oyunu Palworld’ü geliştiren Pocketpair, geçtiğimiz haftanın ilk günlerinden cuma günü herkese ücretli olarak izin vereceğini duyurdu ve Elden Ring oyununun çıkış tarihi olduğu için ekibin zaten ile odaklanamayacağının altını çizdi. Ancak daha fazlası da vardır. GamesRadar+ tarafından aktarılan haberlere göre cuma günkü “Elden Ring tatili”nin yanı sıra, personele aynı zamanda pazartesi günü hemen işe gelmemeleri gerektiğini belirti. Bu sayede çalışanlar pazartesi günü işe gitmeden önce en azından birkaç saat kadar From Software’in yeni oyununu oynayabilecekler.

47

Elden Ring, çıkış gününde Steam üzerinde 691.723 eş zamanlı oyuncu sayısını elde etti ve Steam’de eş zamanlı olarak en çok oynanan oyunlar sıralamasında, Lost Ark’ın hemen ardından ikinci sıraya adını yazdırdı. Bununla beraber ünlü oyun gazetecisi olarak sık sık adından söz ettiren Jason Schreier da oyunla ilgili olarak “Elden Ring, oynadığım en iyi oyunlardan biri.“ şeklinde bir açıklama yaptı.

Starlink, Ukrayna’da aktif hale getirildi

Bunun yanı sıra From Software’in yeni souls-like oyunu, Metacritic’te de inanılmaz derecede yüksek bir skorun sahibi oldu. Oyunun PlayStation 5 sürümünün Metacritic ortalaması 97. Xbox Series X ve PC sürümlerinin Metacritic skoru ise 95’dir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir