Lenovo’nun oyun tableti olarak tanımlanan Legion Y700, geçtiğimiz yıl Çin’de satışa sunuldu ve şimdi dünya genelindeki kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Lenovo, Legion Y700’ü Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve diğer Asya ülkelerindeki kullanıcılarla buluşturacak ve daha sonra başka pazarlara da açılabilir.

Legion Y700’ün uluslararası versiyonu, Çin’de mevcut olan modelle aynı özelliklere sahip olacak. Tablet, 8.8 inç boyutunda ve 144 Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekranla geliyor, bu da kullanıcılara yüksek performanslı bir deneyim sunuyor. Ekran ayrıca 2560 x 1600 piksel çözünürlük sunuyor ve Dolby Vision ile HDR desteğine sahip.

Cihazın işlemcisi Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1’dir. İşlemciye 12 GB veya 16 GB RAM eşlik ediyor ve bu, kullanıcılara yüksek performanslı oyunlar oynamak veya çoklu görevler gerçekleştirmek için ideal bir deneyim sunuyor. 12 GB RAM’e sahip model, 256 GB depolama alanı sunarken, 16 GB RAM’e sahip modelde depolama alanı 512 GB’a kadar çıkabiliyor. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanı kolayca genişletilebiliyor.

Lenovo Legion Y700, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 İşlemci ve 8 GB RAM ile Güçlü Performans Sunuyor

Legion Y700 modelinde, 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel bir kamera mevcut. Tabletin güç ihtiyacını karşılamak için 45W hızlı şarj destekli, 6550 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Lenovo’nun geliştirdiği Legion ColdFront adındaki pasif soğutma çözümü, özel bir buhar çemberi kullanarak daha uzun oyun seanslarına ve çeşitli performans modlarına olanak tanıyor. Bu modlar, farklı kullanım senaryolarına uygun olarak ayarlanabiliyor, böylece kullanıcılar daha esnek bir deneyim elde ediyorlar.

Lenovo Legion Y700
Lenovo Legion Y700

Legion Y700 modeli, iki adet USB-C bağlantı noktasına sahiptir. Bu bağlantı noktalarından biri DisplayPort 1.4 standardını destekler, böylece kullanıcılar tableti başka bir ekranla bağlayarak oyun deneyimini daha büyük bir ekranda yaşayabilirler. Legion Y700, Avrupa’da bu ay içinde 599 avro başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir