Overwatch hayranları için büyük bir gelişme olan Overwatch 2 için süreç başladı. Peki, Overwatch 2’de skin nasıl alınır? 

Overwatch 2, resmi olarak piyasaya sunuldu ve oynanmaya başlandı. Yeni oyunda yapılan geliştirmeler, oyuncular için daha iyi bir deneyim elde edilmesini sağlarken kozmetik açıdan da pek çok yenilik bulunuyor. Overwatch 2’ye giriş yapan oyuncular, karakterleri daha farklı görünür kılmak adına oyundaki skinleri kullanabiliyor. Kahramanın görünümlerini ve tarzını değiştirmek için tercih edilebilecek oyun içi öğelerde farklı tasarımlar ve canlı renkler kullanıcıları bekliyor.

Overwatch 2 dereceli oyun nasıl oynanır?

Overwatch 2’de skin nasıl alınır?

Battle Pass ile skin alma

43

Skin almanın ilk ve en kolay yönlerinden bir tanesi oyuna dahil olduktan sonra aktif hale getirilen battle pass. Kullanıcılar ücretsiz olarak dahi oyun içi öğelerine erişebiliyor. Eğer ücretli Premium üyelik alındıysa, Overwatch 2 battle pass süreci boyunca çok daha değerli eşyalar kazanılabilir. Battle Pass’te ilerlemek ve daha fazla içerik elde etmek istiyorsanız maçları tamamlamanız, daha zor oyunlar oynamanız, günlük ve haftalık görevleri yerine getirmeniz yeterli. 

Overwatch Coins ile skin alma

44

Skin almanın bir diğer alternatif ise direkt oyun parası ile mağazadan alışveriş yapmak. Efsanevi görünümler, ifadeler ve spreyler gibi pek çok farklı içeriğin yer aldığı mağazada genellikle 20 dolarlık fiyatlar ile alışveriş tamamlanabilir. 

Twitch Drops ile skin alma

overwatch 2de skin nasil alinir

Kullanıcıların ücretsiz fırsatlardan yararlanmak için Twitch Drops sistemini kullanması da mümkün. Overwatch 2 yayınlarını izleyen kullanıcılar, sosyal medya hesaplarını takip ederek yapılan indirimler ve ücretsiz olarak dağıtılan başta skin olmak üzere oyun içi öğelere erişebiliyor. Bunun için Twitch bağlantısının yapılması yeterli. Bu işlemler için ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Hesabınızda oturum açmış durumdayken Battle.net hesap yönetimi sayfasına gidin.
  • Sol taraftaki Bağlantılar sekmesini seçin.
  • Twitch’in yanındaki +Bağlan düğmesini seçin.
  • Twitch hesabınıza giriş yapın.
  • Yetkilendir’i seçin.
  • Devam’ı seçin.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir