Overwatch 2 dereceli oyunları oynamak isteyenler standart oyundan daha farklı bir işlem yapmak zorunda. İşte Overwatch 2 dereceli oyun kilidi açma işlemleri.

Overwatch 2 sonunda geldi. Özellikleri ile orijinal oyuna büyük benzerlik taşımasına rağmen bazı farklılıklar bulunuyor. Özellikle dereceli oyunlara giriş yapmak isteyen kullanıcıların ilk oyunda olduğundan daha farklı bir işlemi yapması gerektiğinden dolayı pek çok oyuncu yeni oyunda zorlandı.

Blizzard, Overwatch 2 için özür diledi

Overwatch 2 dereceli oyun kilidi nasıl açılır?

Overwatch 2 dereceli oyun
Overwatch 2 dereceli oyun

Overwatch 2 dereceli oyun oynamak isteyenlerin öncelikle bu modun kilidini açması gerekiyor. Seviye 25’e gelmeden önce bu moda geçiş yapılamıyor. Özellikle oyuna yeni başlayanların bu konuda başlangıç aşamasından itibaren belirli bir yolu takip etmesi zorunlu. Oyuna giriş yapıldığı andan itibaren oyunculara oyunu tanıtan bir sistem var ve böylece her bir oyun detayı, oyuncu olarak adım adım anlatılıyor.

Bu rehber boyunca 32 kahramanın kilidini açan kademeli bir öğretici sistem takip edilerek oyunda daha hızlı bir şekilde ilerleme kaydedilebiliyor. Bu öğretici sistem sonra erdikten sonra ise oyuncuların 50 hızlı oyunu oynaması ve kazanması gerekiyor. Böylece rekabetçi oyun olarak tanımlanan Overwatch 2 dereceli oyun kilidi açılabiliyor. 

Overwatch 2 dereceleri neler?

Dereceli oyunda oyun oynayan kullanıcılar başarı gösterdikçe özel olarak dereceler arasında bir kategoriye dahil oluyor. Bronzdan başlayan bu derece sisteminde üst seviye ilk 500. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir