Oppo Geliştirici Konferansı başladı. Şirket etkinlikler kapsamında yeni teknolojilerini tanıtırken, ön plana çıkan ilk yenilik Oppo Pantanal Çapraz Platformu oldu. Bu teknolojiye etkinlikte OPPO Carlink ve OPPO Sense sağlık algoritması eşlik etti.

Oppo Enco Buds 2 tanıtıldı

Oppo Pantanal Çapraz Platformu ne işe yarıyor?

Oppo’nun yeni teknolojisinde temel amaç farklı cihaz ve sistemlerin birbiriyle sorunsuz şekilde bağlanabilmesi. Tanıtımda “platformlar arası ilk sistem” unvanıyla ön plana çıkarılan Pantanal, cihazlar arası bilgi işlem yeteneklerinin artmasını sağlayacak. Üstelik yapay zeka sistemiyle desteklenen yeni teknoloji, kullanıcıları takip ederek hizmetleri doğru zamanda doğru şekilde sunabilecek. Geliştiricilerin platformlar arası hizmetler geliştirmesini isteyen Oppo, Pantanal’ı ön plana çıkaracak.

OPPO Carlink

126

OPPO Carlink ise araçlara odaklanıyor. Akıllı telefonlar ve otomobiller arasındaki bağlantıyı güçlendiren Oppo, bilgi-eğlence sistemlerine yenilikler getirmeyi hedefliyor. Yeni teknoloji için önümüzdeki dönemlerde daha fazla yeniliğin sunulması bekleniyor. Carlink dışında Oppo Sense adındaki teknolojiyi de tanıtan şirket, sağlık ve fitness için bu teknoloji üzerinde çalışacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir