Oppo’nun akıllı saat alanındaki yeni modeli Oppo Watch Free tanıtıldı. Akıllı saat ve bileklik arasında bir model olarak değerlendirilebilecek cihaz, görünümüyle ve fiyatıyla dikkat çekiyor.

Oppo Watch Free adıyla geliştirilen özel giyilebilir cihaz Türkiye’de de satışa sunuldu. Açıklama ile birlikte Oppo Watch Free Türkiye fiyatı da belli olurken cihazın 1149 TL’den alıcı bulacağı belirtildi.

Oppo Watch Free özellikleri neler?

Oppo Watch Free için yapılan tanıtımda cihazın 1.64 inç büyüklüğünde, 280 x 456 piksel çözünürlük destekleyen AMOLED bir panele sahip olacağı belirtildi. İnce çerçeveleri, renkli ekranı ile dikkat çeken model, 14 güne kadar kesintisiz kullanım sunuyor. 5 dakikalık bir şarj ile 1 günlük kullanım elde edilebiliyor. Telefonlarla eşleştirildikten sonra bildirimlerin kontrolünün yapılmasını sağlayan Oppo Watch Free, üstelik gelen çağrıları yönetme, müzik kontrolü gibi gelişmiş özellikler sunuyor.

100’den fazla spor takibi

Spor yapmayı sevenler için ise Oppo Watch Free 100’ü aşkın farklı spor modu sunuyor. Üstelik 4 mod için otomatik algılamaya sahip olan Watch Free, kullanıcı takibi ile otomatik bir şekilde etkinlikleri izleyebiliyor. Nabız takibi ve uyarı sistemine sahip olan Watch Free, aşırı yükselen nabız için de kullanıcıyı bilgilendiriyor. Hareket uyarısı, 5 dakikalık mini egzersiz önerileri sunan Watch Free, uyku takibinde ise OSleep sistemini kullanıyor. Kan oksijen satürasyonu izleme, optik nabız sensörü aracılığıyla uyku takibini derinlemesine yapan sistem ile birlikte kullanıcılar, uyku konusunda daha kişisel ve özel öneriler alabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir