OPPO Reno8 ailesi bugün bir kez daha kullanıcıların karşısına çıkıyor. Reno 8 serisinden ilk resmi basın görselleri de sunuldu. OPPO Reno8 serisi ile ilgili olarak sunulan ilk basın görsel, aktarıldığı üzere üç veya daha fazla modelden oluşan ailenin ana modelini gösteriyor. Bu görsellere göre Reno8 toplam dört farklı renkte geliyor ve ince kasada köşeli tasarımı benimsiyor. 

Cihazın arka kısmında üç farklı sensöre ve flaşa ev sahipliği yapan kamera modülü Find, serisinden tanıdık gelen telefon, tüm aile ile beraber ilk olarak Çin merkezli olarak tanıtılacak ve lansman 23 Mayıs tarihinde olacak. Konuyla ilgili olarak bugün yapılan sızıntıya göre ise ailenin en üstünde Reno8 Pro Plus yer alıyor. “Plus” takısı olmadan gelme ihtimali oldukça yüksek olan bu telefon, tekrar belirtmek adına 6,7 inç FHD+ 120 Hz OLED ekran üzerine kuruluyor ve gücünü MediaTek Dimensity 8100 MAX işlemciden alıyor. 

oppo reno8 serisine ozel ilk gorseller sunuldu

OPPO imzalı MariSilicon X özelliğine sahip olan telefon, 32 megapiksel ön kameraya sahiptir. Cihazın arka kısmında ise 50 megapiksel ana kameranın ilk sırasında yer aldığı üçlü kurulum yer alıyor. 80W hızlı şarj desteğine sahip olan 4.500 mAh pil üzerine kurulan Reno8 Pro Plus, 183 gram ağırlığında ve 7,34 mm’lik bir kalınlığı vardır. Şimdilik üç farklı renk seçeneği ile geleceği iddia edilen telefon, stereo hoparlörler ile NFC’ye sahip ve gelişmiş bir titreşim motoruna da sahiptir. 

Bugünde belirtildiği üzere Reno8 serisi Türkiye’de satışa sunulmayacak. Türkiye’ye henüz Reno7 serisi de dahi gelmiş değildir. OPPO Türkiye şu an Reno6 serisinin satışı yapılıyor. Firma yeni modelleri Türkiye pazarına getirmek konusunda da yavaş kalıyor. Bunun arkasında ise ne olduğu ise maalesef açık olarak da belirtilmiyor. Türkiye pazarında sevilen Çin merkezli firmalardan olan OPPO, Türkiye’de bir telefon fabrikasına da sahiptir. 

Steam Deck’e Windows ses sürücüleri eklendi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir