Türkiye satış ihtimali olan bir akıllı cep telefon modeli daha kullanıcıların karşısına çıktı. Yakın zaman içerisinde OPPO Reno7 Lite 5G için tüm detaylar ortaya çıktı. Oldukça geniş olan Reno7 ailesinin en yeni üyelerinden biri olacak olan OPPO Reno7 Lite 5G, ortaya çıktığı üzere OPPO F21 5G ile aynı temeli paylaşıyor. 

Bu anlamda ise tamamen özel olmayan cihaz, ekran delikli ve köşeli şık bir tasarıma sahiptir. Direkt olarak ise Avrupa pazarına özel olarak hazırlanan bu cihaz, şimdilik iki farklı renk ile kendisini gösteriyor. Teknik olarak değerlendirmek gerekirse model, 6,43 inç FHD+ AMOLED ekran üzerine kuruluyor ve gücünü Snapdragon 695 5G işlemci sisteminden alıyor. Bu işlemci ile 5G desteğine sahip telefon, 16 megapiksel selfie kamerasına sahiptir. Reno7 Lite 5G modelinin arka kısmında ise 64 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir arada sunuluyor. Cihazın arkasında yer alan kamera modülleri kameralarına oranla oldukça büyük tercih edilen cihaz, 8 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğiyle sunulmaya hazırlanıyor. 

6 1

Katlanabilir Huawei Mate X3, çok yakında gelebilir

33W şarj destekli 4.500 mAh pil özelliğine sahip olan Reno7 Lite 5G, yapılan sızıntılara göre tam olarak 159.9 x 73.2 x 7.5 mm boyutlarında ve 173 gram ağırlığına sahiptir. Cihaz kutusundan çıkarken Android 12 + ColorOS 12.1 ile çıkacağı dile getirilen telefon, Avrupa’da 350 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Reno7 ailesinden şu an için herhangi bir telefon Türkiye’ye gelmedi. Söz konusu konuyla ilgili olarak adım atılırsa, Türkiye’ye getirilecek ilk telefonlardan birisi Reno7 Lite 5G olabilir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde konuyla ilgili daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir