Oppo Reno 9 serisi kısa süre içerisinde şirket tarafından tanıtılacak. Ancak tanıtım öncesinde ortaya çıkan bilgiler, cihazın beklentilerin altında kalabileceğini gösterdi. 

Oppo Reno 9, Oppo’nun en çok tutan akıllı telefon serisinin yeni modelleri olacak. Reno 8 ile iyi bir çıkış yapan ve başarısını sürdüren Oppo’nun yeni versiyonlarında eski işlemcilerini kullanabileceği iddia edildi. Ortaya çıkan bu raporlar, telefonların piyasada beklentilerin altında kalabileceğini de gözler önüne serdi.

Oppo Reno 8 tanıtıldı

Oppo Reno 9 özellikleri

Paylaşılan rapora göre Reno 9 serisinde batarya ve hızlı şarj özellikleri artmayacak. Snapdragon 778G işlemci, telefonun performansının düşük seviyede kalmasına neden olacak. Snapdragon 778G, MediaTek Dimensity 800 ve Qualcomm Snapdragon 7 serisine kıyasla daha eski bir işlemci. Yeni modelde üstelik önceki seride yer alan 80W hızlı şarj desteği yerine 40W hızlı şarj desteği sunulacak. Diğer markalar yeni modellerinde güncellemeye giderek daha üstün özelliklere yer verirken Oppo’nun Reno 9 serisinde düşük bir işlemciye geçiş yapması dikkat çekiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir