Oppo’nun yeni modeli Oppo Reno 8 nihayet tanıtıldı. Bir önceki modele göre değişiklikler içeren Oppo Reno 8, ilk olarak Endonezya’da satışa çıktı.

Oppo Reno ailesi, markanın en çok tutulan serilerinden birisi. Bu nedenle de seriye eklenecek yeni modeller, geliştirme aşamasından itibaren takip ediliyor. Bu seri kapsamında yeni bir model daha duyuran Oppo, Reno 8 modelini tanıttı.

Oppo 2 farklı katnalanabilir model tanıtacak

Oppo Reno 8 özellikleri neler?

Yapılan resmi tanıtıma göre Oppo Reno 8 güçlü bir standart özelliklere sahip bir ekranla gelecek. Full HD+ çözünürlüğün destekleneceği ekranda ekran yenileme hızı ise 90 Hz. 6.43 inçlik bir paneli kullanmayı tercih eden Oppo, çok daha fazla alanı ekrana sığdıracak.

Kameralarda ise 32 MP’lik ön kamera dikkat çekiyor. Arkada ise 64 MP ana kamera, 2 MP’lik iki kamera bulunuyor.

Snapdragon 680’den güç alan telefonda tek bir versiyon olacak. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile belirlenmiş versiyon Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 ile destekleniyor. Batarya kısmında ise 4.500 mAh kapasiteli pil 33W şarj hızına sahip.

Endonezya’da başlayan satışlara göre telefonun fiyatı 339 dolar. Kısa süre içerisinde daha fazla pazarda yer alacak telefonda renk seçenekleri ise şöyle;

Oppo Reno 8
Oppo Reno 8
Oppo Reno 8
Oppo Reno 8

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir