Çinli teknoloji üreticisi Oppo’nun Çin bazında duyurmuş olduğu katlanabilir akıllı telefon modelini global pazara taşımaya hazırlanıyor. Bu noktada OPPO’nun Find N yeni akıllı telefonlarının 2023’de gelebileceği iddia edildi.

Üretimde hızlanan şirketten iki yeni katlanabilir model daha geliyor. Oppo’nun ilk defa 2021 yılında duyurmuş olduğu modeli Find N ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapılmıştı. Bu yeni model başarılı bir telefon olsa da, Çin dışı pazarlara giriş yapamadı. Ancak markanın Find N serisini çeşitlendirmesi ve dünya genelinde iki katlanabilir model daha duyuracağı ortaya çıktı.

OPPO ve OnePlus telefonlar Almanya’da yasaklandı

Oppo’dan iki katlanabilir model geliyor

oppo 2 farkli katnalanabilir model tanitacak

OPPO’nun sunacağı bu yeni iki modelin geçtiğimiz yılın aksine global pazarda sahne alması bekleniyor. Yeni modellerin isimleri belli olmazken, Find N Fold ve Find N Flip olarak gelmesi bekleniyor. Cihaza dair henüz teknik özellikler belli olmazken, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip ile rekabet etmesi bekleniyor. Oppo’nun yeni katlanabilir cihazlarında Samsung’un modellerinde bulunan Snapdragon 8 + Gen 1 yonga setine yer verilecek. Diğer yandan ekran noktasında kendisini de bir hayli geliştiren şirket, iddialara göre katlanma çizgisini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Oppo Find N modeline ise Snapdragon 888 işlemcisi güç veriyor. 7.1 inç büyüklüğünde 120 Hz yenilemeli ekrana sahip olan modelde gömülü 32 megapiksel selfie kamerası görüyoruz. Modelde 4500 mAh batarya bulunurken, 33W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi de bulunuyor. Depolama tarafında ise 256 GB ve 512 GB seçenekleri sunan şirket, RAM tarafında ise 8 GB ve 12 GB olarak iki seçenek sunuyor. Katlanabilir cihazın arka tarafında 50 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ultra geniş açı ile 13 megapiksel telefoto lens bulunuyor. Şirketin global pazara sunacağı katlanabilir cihazlar ise merakla bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir