Yeni Yıl için hala günler var, ancak Reno 7 serisi güncellemeleri OPPO ön masasından geliyor. OPPO Reno 7 Yeni Yıl Sürümü çıktı!

Kasım ayında yeni Reno modelinin duyurulmasıyla birlikte OPPO, orta segmentte yer alan seriyi düzenli olarak güncellemektedir. Tüm yeni Reno ailesini bir yıldan daha kısa bir sürede pazara sunan şirketler, donanım saldırganlıkları nedeniyle milyonlarca insan tarafından tercih ediliyor. Kasım ayında lansmanı yapılan ve özellikleriyle büyük beğeni toplayan Reno 7, bugün yeni bir sürümünün lansmanını yaptı. OPPO Reno 7 Yeni Yıl Sürümü duyuruldu.

Yılın başında teknoloji şirketleri, özellikle yılın başında bazı ürünlerini çeşitli renk ve tasarım oyunlarıyla tanıtarak Yeni Yıla hazırlanıyor. Bu şirketlerden OPPO da Yeni Yıl için bir Reno 7 modeli hazırladı. İşte Noel özel için kırmızı renkli Reno 7…

OPPO Reno 7 New Year Edition özellikleri

Sene başında Kasım ayında duyurulan Reno 7 modelini süslemek için OPPO, bu modeli Yılbaşından birkaç gün önce “Yeni Yıl Sürümü” takılarında görücüye çıkardı. Kırmızı renkte öne çıkan bu özel Noel telefonunun arkasında kaplan logosu bulunuyor çünkü 2022 Doğu Çin takvimine göre kaplan yılı.

OPPO telefonlar nasıl yedeklenir?

Reno 7 New Year Edition modeli, bu kaplan ve OPPO logosunun yanındaki kırmızı renk haricinde klasik Reno 7 ile aynı. Telefonda 6nm üretim süreci Snapdragon 778G işlemci, 90Hz yenileme hızı AMOLED ekran, 64 megapiksel kamera, 60W hızlı şarjlı 4500mAh pil ve 12 GB’a kadar RAM bulunuyor.

OPPO Reno 7 New Year Edition teknik özellikleri

İşlemci
Snapdragon 778G
Ekran
6.43 inç, Full HD, Amoled, 90 Hz yenileme hızı,
Depolama
128GB/256GB
Bellek
8GB/12GB
Arka kamera
64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel geniş açı, 2 Megapiksel makro
Ön kamera
32 Megapiksel özçekim
Batarya
4.500 mAh, 60W hızlı şarj
Diğer
Ekran içine konumlandırılmış parmak izi okuyucu, 5G, Bluetooth 5.1, USB-C

OPPO Reno 7 New Year Edition fiyatı

Yalnızca Çin’de satılan Reno 7 Yeni Yıl Sürümü, 27 Aralık’ta satışa sunulacak. Telefonlar 425 dolardan başlıyor ve en yüksek RAM ve depolama seçeneklerine sahip sürüm 520 dolardan başlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir