Oppo Reno 12 serisi için sızıntılar devam ediyor. Şirket, yeni modelleriyle üst segmentte rekabete hazırlanıyor.

Haziran ayında piyasaya sunulacak yeni modellerle Huawei, Honor, Vivo ve Oppo ciddi bir rekabet içerisine girecek. Üst segmentte yer alacak Oppo serilerinden birisi de Oppo Reno 12 olacak. Oppo Reno 12 modelleri piyasada Nova 13 serisi, Honor 200 serisi ve Vivo S19 serisiyle rekabet olacak. Bu nedenle Oppo iddialı özellikler üzerinde çalışıyor.

Oppo Reno 12 Özellikleri Neler?

Şubat ayındaki sızıntının ardından Nisan ayında Oppo Reno 12 serisi için yeni özellikler sızdırıldı. Yeni sızıntılarla birlikte özelliklerin büyük oranda açığa çıktığı Oppo Reno 12 serisinde Reno 12 ve Reno 12 Pro modelleri yer alacak. Yeni modellerde Dimensity 8300 ve Dimensity 9200 işlemciler kullanılacak. Bir önceki modeller Reno 11 ve Reno 11 Pro’da Dimensity 8200 ve Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelmişti. Şimdi ise şirketin iki modelinde de Dimensity işlemcilerin kullanılacağı görüldü.

Oppo Reno 12 Serisi Özellikleri Sızdırıldı
Oppo Reno 12 Serisi Özellikleri Sızdırıldı

Reno 12 ve Reno 12 Pro arasında temel farklar da yer alacak. Reno 12 modelinde 1080p çözünürlüğü destekleyecek marka, Reno 12 Pro modelinde ise 1.5K çözünürlüğü destekleyecek. Böylece iki versiyon arasında da temel farklar ortaya çıkarılacak, seçim imkanı sunulacak. Reno 12 serisinde plastik bir orta çerçeve, arkada ise cam panel kullanılacak. Arkada ise kameralarda benzer özelliklere yer verilecek. 2x optik yakınlaştırma özelliğine sahip 50MP kamera yer alacak. 80W hızlı şarjın destekleneceği modellerde batarya kapasitesi ise bilinmiyor.

Reno 12, Tablet ve Kablosuz Kulaklıklarla Tanıtılacak

Reno 12 serisinin tanıtımında şirket Oppo Pad 3 ve kablosuz kulaklık modellerini de piyasaya sunacak. Yeni cihazlar için özelliklerin neler olduğu bilinmiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir