Oppo uzun zamandan beri mobil sektörün en çok konuşulan modellerinden birisi olan Find X4 Pro için resmi açıklama yaptı. Şirketin açıklaması sektöre dikkat çektiği gibi meydan okuma olarak değerlendirildi.

Son dönemlerde daha fazla pazarda etkinliğini arttıran ve cihazlarıyla yükselen satış grafiği yakalayan Oppo, 2022 için çok daha iddialı. Zira şirket tarafından yapılan açıklamalarda 2022 yılı itibariyle üst segment modelleriyle şirketin güçlü seçenekler sunacağı belirtildi.  Üst segmentte şu anda Samsung ve Xiaomi ile rekabet içerisinde olan şirket, rekabette dengeleri değiştirecek hamleler yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda ise ilk model Find X4 Pro olacak. Yeni modelini 2022’in ilk çeyreği tanıtacağını açıklayan şirket, yeni modelde işini şansa bırakmayacak. Find X4 Pro modelini Qualcomm’un en güçlü yonga seti Snapdragon 8 Gen 1 ile destekleyecek diğer donanımlarda da üst seviye seçimler yapacak Oppo, tüm bu etkileyici teknik özelliklerini rakiplerine göre çok daha uygun fiyatlarla sunacak.

Find X4 Pro kamera performansı beklentileri aşabilir!

Üstelik güçlü donanımların yanı sıra şirktin kamera bölümünde de özel planlamaları bulunuyor. Şirket, DxOMark’ta zirveye oynayacak donanımları kullanarak modelin kamera performansıyla da cazip olmasını hedefliyor. Oppo tarafından yapılan ilk açıklamalar ve Find X4 Pro modeli için yaptığı paylaşımlar mobil sektörde oldukça dikkat çekti. Bu açıklamalar sonrasında ise yeni yılın ilk çeyreğinde oldukça hareketli bir dönemin kullanıcıları beklediği de görüldü.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir