OPPO K9s modeli için uzun zamandan beri gündemde farklı iddialar yer alırken şirket yeni tanıtım için özel lansman detaylarını açıkladı. Şirket afişler ile telefonda yer alacak pek çok özelliği, tanıtım öncesinde duyurdu 

Son dönemlerin dikkat çeken markalarından bir tanesi olan OPPO K9s olarak adlandırılan yeni modeli için 20 Ekim günü özel bir tanıtım gerçekleştirecek. OPPO No Routine 11.11 Basın Konferansı olarak adlandırılan yeni etkinlikte, şirket OPPO K9s akıllı telefonunu resmi olarak tanıtacak. Ancak tanıtım öncesinde şirket yeni telefon ile ilgili posterler yayınlayarak pek çok özelliği öğrenilmesini sağladı.

5000 mAh gibi devasa bir bataryaya sahip olacak yeni telefonda, üstelik 30W hızlı şarj desteği bulunuyor. Paylaşılan ilk posterde, telefonun batarya özelliklerine vurgu yapılırken hızlı şarj desteği ile birlikte bu konuda daha iyi bir seçenek sunulması planlanıyor. Özellikle OPPO K9 modelinde 65W hızlı şarj ve 4300 mAh kapasiteli bir pil kullanıma sunan şirketin ısınma ve benzer problemler nedeni ile yeni versiyonunda daha güvenli bir seçim yapmayı tercih ettiği görülüyor.

İşlemci cephesinde ise tam ters bir durum var. Yeni modeller Snapdragon 778 işlemci ile gelecek ve böylece daha iyi bir performans sunacak. Üstelik yeni işlemci TSMC’nin 6nm üretim sürecini kullanıyor.

OPPO K9s ekran özellikleri neler?

Posterlerden birisi de telefonun ekran özelliklerine yönelik hazırlandı. 120hz yenileme hızına sahip olacak yeni telefon, böylece güçlendirilmiş performansı ile çok daha iyi bir ekran deneyimi sunacak. Kamera bölümünde de iyileştirmeler yapmayı tercih eden OPPO, 64 megapiksel 3’lü kamera kurulumunu kullanacak. Ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. Hem geniş açı hem de özel makro çekimlerin yapılabileceği kamera modları yeni modelde kullanılabilecek.

1 11

Yeni modelde depolama ve RAM seçeneklerinde ise daha güçlü seçeneklerin yer aldığı görülüyor. 6 GB ya da 8 GB RAM seçeneklerinin kullanacağı telefonda tek varyant 128 GB dahili depolama alanı olarak görülüyor. 3 farklı renk ile satışa sunulması beklenen telefonda parmak izi tarayıcısı, 6.59 inç ekran, USB Type-C OTG bağlantısı, 3.5 milimetre kulaklık jakı gibi özellikler de bulunuyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir