Gelen bilgilere göre OPPO, yeni bir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Çin merkezli üretici OPPO, K9s isimli yeni bir model geliştiriyor.

Ürün yelpazesini günden güne arttıran OPPO çok yakında yeni bir akıllı telefon modeli tanıtacak. Şirketin K9s adını verdiği yeni telefonun özellikleri ortaya çıktı. Mayıs ayında tanıtılan K9 modelinin geliştirilmiş bir versiyonu olan yeni model daha üst segmentte telefon arayan kullanıcılara hitap ediyor. Özellikleri açısından kullanıcılarını tatmin edecek olan K9s 120Hz yenileme hızına, Super AMOLED ekrana ve Dimensity 1200 yonga setine ev sahipliği yapıyor.

Oppo Reno 6 Z özellikleri sızdırıldı

GSMArena’nın yayımladığı bir haberle ortaya çıkan K9 Pro’nun bazı özellikleri de belli oldu.

K9s özellikleri

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden OPPO, K9 ve K9 Pro’nun ardından K9s adını verdiği yeni bir model üzerinde çalışmaya başladı. Cihaza ait görüntüler ve özellikler dün Weibo‘da yayımlandı. Bunun yanı sıra yeni model JD.com‘un web sitesinde de göründü. Gelen bilgilere göre K9s, K9 Pro ile benzer bir tasarıma ve aynı kamera sistemine sahip olacak. Ancak cihazın ekran tarafında bazı farklılıklar var.

Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtilen Oppo K9s modeli 6,59” LCD ekranla gelecek. Kutusundan Android 11, ColorOS 11.3 ile çıkacak olan Oppo K9s, 64 Megapiksel + 8 Megapiksel ultra geniş açılı + 2 Megapiksel kameraya sahip olacak. Cihaz ön panelinde ise 16 Megapiksel selfie kamerasına sahip.

Ayrıca cihazın gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alacağı da söyleniyor. 6 GB veya 8 GB RAM seçenekleriyle geleceği söylenen cihazın 30W VOOC 4.0 hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh pil gücü bir bataryaya da sahip olacağı aktarılan bilgiler arasında. Siyahmor ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı söylenen cihazın fiyatı henüz bilinmiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir